تفاوت علایم آنفلوانزای معده و مسمومیت غذایی را بشناسید
ایسنا علوم پزشکی تهران – هم مسمومیت غذایی و هم آنفولانزای معده می تواند باعث گرفتگی شکم شود. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، آنفلوانزای معده و مسمومیت غذایی می تواند علائم مشابهی مانند استفراغ ، گرفتگی شکم و اسهال را ایجاد کند. با این حال، آنفلوانزای معده فقط یک یا دو روز طول […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – هم مسمومیت غذایی و هم آنفولانزای معده می تواند باعث گرفتگی شکم شود.
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، آنفلوانزای معده و مسمومیت غذایی می تواند علائم مشابهی مانند استفراغ ، گرفتگی شکم و اسهال را ایجاد کند. با این حال، آنفلوانزای معده فقط یک یا دو روز طول می کشد در حالی که مسمومیت غذایی ممکن است علائم را برای چند روز ادامه دهد.
آنفلوانزای معده و مسمومیت غذایی می توانند از طریق استراحت، خوردن غذاهای بی خاصیت و مرطوب ماندن درمان شوند.
هم آنفولانزای معده و هم مسمومیت غذایی می تواند احساس بیچاری در شما ایجاد کند. اما در حالی که این دو بیماری علائم مشابهی دارند ، اما علل مختلفی دارند و می توانند برای دوره های زمانی مختلف ادامه داشته باشند.
آنچه شما باید در مورد تفاوت آنفولانزای معده و مسمومیت غذایی و نحوه جلوگیری از شیوع هر یک از بیماری ها بدانید، در اینجا آورده شده است.
تفاوت در علائم
آنفولانزای معده و مسمومیت غذایی می تواند علائم مشابهی داشته باشد، مانند:
گرفتگی شکم
حالت تهوع
اسهال
استفراغ
با این حال، تفاوت اساسی این دو در دوام آنها است. کارن جوبانیک، دکتر، دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه ییل می گوید، آنفلوانزای معده معمولاً یک بیماری سریع است که علائم آن یک تا دو روز طول می کشد در حالی که مسمومیت غذایی ممکن است بیشتر طول بکشد.
با آنفولانزای معده، معروف به ورم معده و روده ، حدود یک تا پنج روز مسری هستید. زمان واقعی بروز علائم به طور معمول ۲۴ تا ۴۸ ساعت است. ویروس هایی که باعث التهاب معده و روده می شوند شیوع بیشتری در پاییز و زمستان دارند ، بنابراین در آن زمان است که موارد آنفولانزای معده ظاهر می شود.
در مقابل، مسمومیت غذایی در طی ماه های خاص شیوع بیشتری نسبت به ماه های دیگر ندارد. مسمومیت غذایی ، مانند آنفولانزای معده ، فقط یک روز یا بیشتر طول می کشد، اما در برخی موارد، علائم خاصی، به خصوص اسهال، می تواند برای چند روز باقی بماند.
تفاوت در علل
آنفولانزای معده در اثر عفونت ویروسی ایجاد می شود که منجر به التهاب معده و روده می شود. آنیتا گوروارا ، پزشک ، پزشک طب خانواده و مدیر مراقبت های پزشکی فوری در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان می گوید: این مورد در کودکان زیر پنج سال معمول است زیرا سیستم ایمنی بدن آنها هنوز به طور کامل توسعه نیافته است.
نورو ویروس ، روتاویروس یا آدنو ویروس به طور معمول مقصر ورم معده و روده هستند و از طریق تماس مستقیم با فرد آلوده یا لمس سطوح آلوده و لمس صورت یا قرار گرفتن دست در دهان گسترش می یابند.
از طرف دیگر، مسمومیت غذایی توسط باکتری های موجود در غذا ایجاد می شود ، معمولاً گوشتی که نیمه پخته نشده است، مانند مرغ یا سبزیجاتی که به درستی شسته نشده اند، مانند اسفناج، کاهو یا گوجه فرنگی.
سالمونلا، کمپیلوباکتر و لیستریا عمده ترین انواع باکتری ها هستند که می توانند مسمومیت غذایی ایجاد کنند.
هرکسی می تواند مسمومیت غذایی پیدا کند، اما برخی از افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به یک بیماری شدیدتر هستند که معمولاً به دلیل نقص در سیستم ایمنی بدن است. این افراد عبارتند از:
کودکان کمتر از پنج سال
بزرگسالان ۶۵ سال به بالا
افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند کسانی که با سرطان یا بیماری کلیوی زندگی می کنند
زنان حامله
تفاوت در درمان ها
گوروارا می گوید، در بیشتر موارد، کسی که مبتلا به آنفولانزای معده یا مسمومیت غذایی باشد ، می تواند در خانه بدون درمان مستقیم پزشکی بهبود یابد.
آنفولانزای معده ویروسی است، به این معنی که با آنتی بیوتیک های تجویزی که فقط عفونت های باکتریایی را درمان می کنند ، قابل درمان نیست. مسمومیت غذایی فقط در موارد شدید به آنتی بیوتیک نیاز دارد. در برخی موارد، داروهای بدون نسخه ، مانند Imodium یا Pepto-Bismol ، می توانند به درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی کمک کنند. قبل از خود درمانی با پزشک خود صحبت کنید ، زیرا برخی از داروها می توانند علائم را طولانی کنند.
گوروارا می گوید، با آنفلوانزای معده یا مسمومیت غذایی ، فقط باید روند خود را ادامه دهید. اما اگر علائمی را تجربه می کنید، روش هایی برای مراقبت از خود در خانه وجود دارد، از جمله:
اگر استفراغ کرده اید برای چند ساعت از خوردن غذای جامد خودداری کنید. وقتی سعی می کنید غذا بخورید، به غذاهای نرم مانند کراکرهای نمک، آبگوشت شفاف یا سیب زمینی ساده بچسبید.
هیدراته ماندن تا حد ممکن. اگر احساس تهوع شدید کنید این ممکن است سخت باشد. سعی کنید به جای نوشیدن قلمه های بزرگ، جرعه های کوچک و مکرر آب بنوشید و یا مکعب های یخ را مکش کنید.
از مصرف برخی غذاها و موادی که برای معده شما سخت ترند ، مانند محصولات لبنی، غذاهای چرب، الکل یا وعده های غذایی که بسیار چاشنی هستند خودداری کنید.
کمبود آب بدن رایج ترین عارضه آنفلوانزای معده یا مسمومیت غذایی است
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید