یافته محققان چینی؛ نوزادان درشت با خطر اختلال ضربان قلب در سنین بالا مواجه اند
ایسنا علوم پزشکی تهران – معمولا والدین درشت بودن نوزادشان را دلیل بر قوی بودنش می دانند اما تحقیق جدید نشان می دهد نوزادان بزرگ با ریسک بالاتر اختلال ضربان قلب موسوم به فیبریلاسیون دهلیزی در سنین بالاتر مواجه هستند. فیبریلاسیون دهلیزی شایعترین نوع اختلال تپش قلب است که بیش از ۴۰ میلیون نفر در […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – معمولا والدین درشت بودن نوزادشان را دلیل بر قوی بودنش می دانند اما تحقیق جدید نشان می دهد نوزادان بزرگ با ریسک بالاتر اختلال ضربان قلب موسوم به فیبریلاسیون دهلیزی در سنین بالاتر مواجه هستند.
فیبریلاسیون دهلیزی شایعترین نوع اختلال تپش قلب است که بیش از ۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان درگیر آن هستند. افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی پنج برابر بیشتر با افزایش خطر سکته روبرو هستند.
محققان با استفاده از تکنیک تحلیل دریافتند بین وزن بالا در زمان تولد و افزایش ریسک ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی در سنین بالاتر ارتباط وجود دارد.
محققان مشاهده کردند نوزادانی که وزن شأن از وزن میانگین ۳.۴۰ کیلوگرم، ۰.۴۵ کیلوگرم بیشتر بود، ۳۰ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی مواجه بودند.
«سانگ ژان چن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ژجیانگ چین، در این باره میگوید: «نتایج ما بیانگر آن است که خطر فیبریلاسیون دهلیزی در بزرگسالی ممکن است ناشی از وزن بالا در زمان تولد باشد.»
وی توصیه میکند: «افراد متولدشده با وزن بالا باید به منظور کاهش ابتلاء به اختلال تپش قلب سبک زندگی سالمی داشته باشند.»
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید