ماده غذایی که به بهبود سلامت و مدیریت دیابت نوع ۲ کمک می کند
ایسنا علوم پزشکی تهران – براساس یافته محققان، دارچین علاوه بر کاهش التهاب و بهبود سلامت بدن، می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد و به مدیریت دیابت نوع ۲ کمک کند. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، یک متخصص خصوصی مستقر در شهر نیویورک، دریافت که دارچین چیزی فراتر از یک ادویه […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – براساس یافته محققان، دارچین علاوه بر کاهش التهاب و بهبود سلامت بدن، می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد و به مدیریت دیابت نوع ۲ کمک کند.
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، یک متخصص خصوصی مستقر در شهر نیویورک، دریافت که دارچین چیزی فراتر از یک ادویه است که می تواند عطر و طعم گرمی را به وعده های غذایی اضافه کند؛ همچنین چندین فواید سلامتی نیز به همراه دارد.
چهار مزیت دارچین:
۱. دارچین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند
یک متخصص تغذیه رژیم درمانی (RDN) در موسسه تغذیه یکپارچه که یک برنامه آموزش مربی بهداشت است، می گوید: دارچین مملو از ترکیباتی مانند پرویانیدین ها و پلی فنول ها است که اثرات آنتی اکسیدانی قدرتمندی را ایجاد می کنند.
آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد که مولکول های ناپایداری هستند و از هر دو منبع خارجی مانند آلودگی و فرآیندهای طبیعی بدن مانند هضم به بدن می آیند، مبارزه می کنند. وقتی رادیکال های آزاد زیادی در بدن وجود دارد، استرس اکسیداتیو ایجاد می شود. استرس اکسیداتیو با مشکلات مزمن سلامتی مانند بیماری های قلبی عروقی و سرطان در ارتباط است.
دارچین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است. در حقیقت، یک مطالعه ۲۰۰۵ در مقایسه ۲۶ ادویه جات مختلف – از جمله دارچین ، سیر ، پونه کوهی و میخک – نشان داد که دارچین یکی از بالاترین سطح فعالیت آنتی اکسیدانی را دارد.
۲. دارچین التهاب را کاهش می دهد
دارچین همچنین حاوی چندین فلاونوئید مانند کوئرستین است که باعث کاهش التهاب در بدن می شود. فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی هستند که در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند.
التهاب بخشی از پاسخ سیستم ایمنی بدن در بدن شماست و در بعضی موارد نیز مفید است. اما ، وقتی التهاب طولانی یا مزمن شود ، می تواند منجر به بیماری هایی مانند بیماری قلبی و آرتروز شود. کاهش التهاب می تواند خطر ابتلا به این بیماری ها را کاهش دهد و به مدیریت علائم مربوط به التهاب مانند درد کمک کند.
یک تجزیه و تحلیل ۲۰۲۰ اثرات دارچین بر روی التهاب را بررسی کرد و دریافت که دوز ۱.۵ گرم تا ۴ گرم روزانه پودر دارچین باعث کاهش سطح پروتئین واکنش پذیر C می شود – پروتئینی که معمولاً به عنوان نشانگر التهاب استفاده می شود.
چندین مطالعه این اثر را در دارچین مشاهده کرده است و محققان را بر آن داشت تا در نظر بگیرند که چگونه دوزهای دارچین در انسان می تواند در درمان شرایط سلامتی مرتبط با التهاب نقش داشته باشد.
از مکمل دارچین به تنهایی نباید برای درمان التهاب استفاده شود، اما درعوض می تواند یک گزینه درمانی اضافی باشد که توسط پزشک همراه با سایر مراقبت های پزشکی پیشنهاد می شود.
۳. دارچین ممکن است به مدیریت دیابت نوع ۲ کمک کند
تحقیقات اخیر شواهد متناقضی در مورد توانایی دارچین در مدیریت دیابت نوع ۲ پیدا کرده است. برای مبتدیان، بسیاری از مطالعات کشف کرده اند که می تواند سطح قند خون را کاهش دهد.
یک مطالعه کوچک در سال ۲۰۰۶ روی بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد که ۳ گرم پودر دارچین در روز به مدت چهار ماه در مقایسه با دارونما در کاهش سطح قند خون ناشتا موثر است.
یک مطالعه دیگر نشان داد که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که ۵۰۰ میلی گرم دارچین دو بار در روز مصرف می کنند، هموگلوبین A1C پایین تری دارند – که اندازه گیری میزان قند خون در طی دو تا سه ماه گذشته است – از کسانی که فقط تحت مراقبت های معمول مدیریت دیابت قرار دارند.
الیزابت هاگینز، یک متخصص تغذیه ثبت شده و متخصص مراقبت و آموزش دیابت با بهداشت هیلتون هید، می گوید، برخی مطالعات، هیچ فایده ای در استفاده از دارچین برای کاهش سطح قند خون پیدا نکرده اند. از آنجا که شواهد متناقض است، انجمن دیابت آمریکا در حال حاضر دارچین را به عنوان درمانی برای کنترل دیابت توصیه نمی کند.
هاگینز می گوید: گرچه تمایل به یافتن مکمل مکمل که به مدیریت دیابت نوع ۲ کمک کند جذاب است، اما بهترین مکان برای شروع در مورد تغذیه، حداکثر رساندن الگویی از غذا خوردن است که بر روی بخشهای معقول و کامل غذاهای با کیفیت تمرکز دارد.
۴- دارچین ممکن است سطح کلسترول را کاهش دهد
برخی مطالعات نشان داده اند که دارچین ممکن است تأثیر مثبتی بر سطح کلسترول داشته باشد. به عنوان مثال، یک مطالعه کوچک در سال ۲۰۰۳ که در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد، نشان داد که دارچین در دوزهای مختلف یک تا شش گرم در روز باعث کاهش کلسترول تری گلیسیریدها و لیپوپروتئین های کم چگال (LDL) می شود که این نوع کلسترول می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
مقادیر بالای کلسترول LDL می تواند در عروق شما پلاک ایجاد کرده و جریان خون را کاهش داده و اکسیژن رسانی به اندام های حیاتی را کاهش دهد که منجر به حملات قلبی و مغزی می شود.
بنابر همه این دلایل محققان توصیه می کنند که دارچین را با روش های مختلف به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
البته برخی شواهد متناقض در مورد موثر بودن دارچین در کنترل سطح قند خون وجود دارد بنابراین قبل از استفاده از آن به عنوان درمان دیابت، با پزشک خود صحبت کنید.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید