سازمان جهانی بهداشت: ۹۰ درصد جمعیت جهان در خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ هستند
ایسنا علوم پزشکی تهران – به گفته یک کارشناس ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO)، احتمالا حدود ۱۰ درصد جمعیت جهان تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. به گزارش ایسنا، دکتر مایکل رایان، رئیس امور اضطراری این سازمان، هشدار داد که ۹۰ درصد جمعیت جهان هنوز در خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ هستند. دکتر رایان در […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – به گفته یک کارشناس ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO)، احتمالا حدود ۱۰ درصد جمعیت جهان تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
به گزارش ایسنا، دکتر مایکل رایان، رئیس امور اضطراری این سازمان، هشدار داد که ۹۰ درصد جمعیت جهان هنوز در خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ هستند.
دکتر رایان در جمع ۳۴ عضو هیأت مدیران این سازمان با محوریت کووید-۱۹ اظهار داشت که آمار در شهر و روستا و در میان گروههای مختلف متفاوت است اما به هر صورت واقعیت این است که اکثریت جمعیت جهان در خطر قرار دارند.
او گفت: همهگیری هنوز ادامه خواهد یافت اما امکاناتی برای جلوگیری از انتقال آن و نجات جان انسانها وجود دارد.
وی افرود: بهترین برآوردها حاکی است حدود ۱۰ درصد جمعیت جهان احتمالا به این ویروس مبتلا شدهاند و میزان ابتلا بسته به کشور و از شهر به روستا متفاوت است و در گروههای مختلف فرق میکند. ولی همه اینها بدین معنی است که اکثریت بالای جهان در خطر ابتلا قرار دارند.
وی ادامه داد: ما داریم وارد مرحله دشواری میشویم. بیماری هنوز شیوع دارد.
دکتر رایان همچنین گفت: آسیای جنوب شرقی با افزایش موارد ابتلا روبهرو شده، اروپا و شرق مدیترانه با افزایش مرگ و وضعیت در آفریقا و غرب اقیانوس آرام نسبتا مثبت است.
با توجه به جمعیت ۷.۶ میلیاردی جهان، برآورد سازمان جهانی بهداشت به معنی ۷۶۰ میلیون نفر مبتلا به ویروس است.
به گزارش ایندیپندنت، این آمار بسیار بیشتر از تعداد موارد تأیید شدهای است که هم سازمان و هم دانشگاه جانز هاپکینز محاسبه کردهاند که هماکنون رقمی بیش از ۳۵ میلیون نفر در سراسر جهان است.
به گفته رایان، سازمان جهانی بهداشت فهرستی از کارشناسانی را تهیه کرده که در مأموریتی بینالمللی به چین میروند تا سرمنشاء ویروس کرونا را مورد تحقیق و جستجو قرار دهند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید