بیماران آسم و آلرژی به هیچ عنوان داروهای خود را قطع نکنند/ به صورت افراطی از مواد ضدعفونی کننده استفاده نکنید
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک فوق تخصص آسم و آلرژی بیان کرد: به دلیل شیوع کرونا برخی به بیماران آسم و آلرژی توصیه می کنند، اسپری های کورتون و داروهای درمانی خود را به دلیل تضعیف شدن سیستم ایمنی بدن متوقف کنند این در حالی است که در فصل پاییز هوا قطعاً آلوده می […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک فوق تخصص آسم و آلرژی بیان کرد: به دلیل شیوع کرونا برخی به بیماران آسم و آلرژی توصیه می کنند، اسپری های کورتون و داروهای درمانی خود را به دلیل تضعیف شدن سیستم ایمنی بدن متوقف کنند این در حالی است که در فصل پاییز هوا قطعاً آلوده می شود و در کنار این آلودگی، عفونت های تنفسی و بیماری های ویروسی فصلی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی شایع می گردد و باعث فعال تر شدن بیماری های آلرژی خواهد شد لذا همه بیماران توصیه می کنیم به هیچ عنوان درمان و اسپری های خود را قطع نکنند.
ارایه خدمات به تمام بیماران آسم و آلرژی در کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران
دکتر مرتضی فلاح پور در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران، اظهار کرد: کلینیک آلرژی به مجموعه ای گفته می شود که چندین مشخصه دارد، مشخصه اول از نظر مراجعه کنندگان، و در واقع کسانی هستند که در طیف بیماران بیماری های آلرژی قرار دارند. آلرژی ها می توانند با آلرژی های تنفسی مانند رینیت آلرژیک، عطسه، آب ریزش، سینوزیت های آلرژی و آسم با سرفه های مزمن و آلرژی های پوستی مثل کهیر، اگزما و خارش پوست و آلرژی های غذایی، دارویی و گوارشی خود را نشان دهد که کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران قادر است به تمام این زیر مجموعه ها خدمت رسانی کند.
وی ادامه داد: مشخصه دوم کلینیک آلرژی این است که در چنین مراکزی باید فوق تخصصان آلرژی فعالیت کنند و درواقع این مجموعه زیر نظر فوق تخصص آلرژی باشد، کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از این نظر نیز منحصر به فرد است و توانسته مجموعه ای از آلرژیست های آکادمیک و دانشگاهی را به دور هم جمع کند.
افرادی که در برخی از این کلینیک ها فعالیت دارند، فوق تخصص آلرژی نیستند
این فوق تخصص آسم و آلرژی بیان کرد: به دلیل فوق تخصص بودن آلرژیست های کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، بیماران بسیاری که درگیری های متعددی دارند از تهران و شهرستان ها به این مرکز ارجاع داده می شوند این در حالی است که در سطح کشور و حتی تهران، کلینیک های آلرژی بسیاری فعالیت می کنند، اما افرادی که در برخی از این کلینیک ها فعالیت دارند، فوق تخصص آلرژی نیستند که همین مساله هزینه و عوارض ها را افزایش می دهد در حالی که مراجعه به همکاران فوق تخصص این نوع از بیماری ها سوددهی بیشتر و عوارض کمتری به دنبال دارد.
کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ جامع ترین، کامل ترین و بی خطرترین مرکز
وی در پاسخ به این پرسش که شیوع کرونا در کشور بر روند فعالیت و درمان بیماران در کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، تأثیرگذار بوده است؟ گفت: قطعاً کرونا تأثیرگذار بوده است. براساس وظیفه ای که وجود دارد برخی از تست ها که خطرات انتقال را بیشتر می کنند محدود و حتی لغو شد، تعداد پذیرش بیماران کاهش یافت تا تراکمی ایجاد نشود، پذیرش بیماران با فاصله انجام می شود و چون ساعت کاری مشخص است طبعاً تعداد پذیرش ها کمتر شده است، به طور کلی در ایام کرونا میزان فعالیت و تنوع فعالیتی کمتر شده، اما هنوز هم جامع ترین، کامل ترین و بی خطرترین مرکزی که بیماران می توانند مراجعه کنند و تمام مداخلات لحاظ می شود، کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران است.
دکتر فلاح پور در مورد آلرژی های فصلی که امسال با شیوع کرونا همراه شده توصیه هایی عنوان کرد و گفت: افرادی که آلرژی، آسم و آلرژی تنفسی دارند باید مواردی را لحاظ کنند تا خطر ابتلای آنان به کرونا کاهش یابد، ضروری است این افراد مانند همه افراد دیگر مواجهات خود را کاهش دهند، ماسک بزنند و از تردد و سفرهای بی جا خودداری نمایند و مدام دست ها را بشویند و در واقع همان نکاتی که باقی رعایت می کنند آنان به همان صورت، اما مقداری تشدید یافته رعایت نمایند.
بیماران آسم و آلرژی به صورت افراطی از مواد ضدعفونی کننده استفاده نکنند
وی افزود: بسیاری از اوقات تأکید داریم دست ها را بشویید و سطوح و برخی از مواد غذایی را ضدعفونی کنید، با توجه به اینکه مواد ضدعفونی کننده بو و الکل دارند و می توانند بیماری های زمینه ای و آسم را شعله ور کنند، به این بیماران توصیه می کنیم که به صورت افراطی از مواد ضدعفونی کننده استفاده نکنند، دست ها را بیشتر با آب و صابون بشویند و در مواقع لازم جهت استفاده از مواد ضدعفونی کننده و الکل، حتماً ماسک بزنند.
وی در مورد آلرژی های فصلی امسال که با شیوع کرونا همزمان شده است، اظهار کرد: در فصل پاییز هوای تهران قطعاً آلوده می شود و در کنار این آلودگی، عفونت های تنفسی و بیماری های ویروسی فصلی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی شایع می گردد و باعث فعال تر شدن بیماری های آلرژی خواهد شد بنابراین به همه بیماران توصیه می کنم تا به هیچ عنوان درمان و اسپری های خود را قطع نکنند.
بیماران آسم و آلرژی به هیچ عنوان داروهای خود را قطع نکنند
این فوق تخصص آسم و آلرژی ادامه داد: متأسفانه برخی از همکاران و سایت ها توصیه می کنند که بیماران آسم و آلرژی اسپری های کورتون و داروهای درمانی خود را به دلیل تضعیف شدن سیستم ایمنی بدن متوقف کنند، ما به هیچ عنوان چنین توصیه ای نداریم بلکه تأکید می کنیم که این بیماران به دو دلیل داروهای خود را قطع نکنند، دلیل اول در کنار آلودگی هوا، به دلیل شیوع کرونا استفاده از مواد شوینده و ضدعفونی کننده و بودار افزایش یافته و این دو دلیل احتمال حمله آسم را بیشتر می کند لذا بیماران حتماً باید به مراکز درمانی مراجعه و تحت درمان قرار گیرند پس به هیچ عنوان توصیه نمی کنم که بیماران آسم و آلرژی داروهای تجویز شده خود را قطع کنند بلکه توصیه می شود در زمان مقرر مصرف داروهای خود را در دستور کار قرار دهند.
فعالیت ها و روش های تشخیصی کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دقیق تر و به روزتر شده است
دکتر فلاح پور درباره اینکه کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی چه اقداماتی در دستور کار دارد، گفت: اول اینکه طبق روال، اقدامات لازم و خدمات درمانی در کلینیک به بیماران ارایه می شود. نکته دوم اینکه به دلیل تنوع و طیف گسترده تست ها و آلرژی های دارویی، فعالیت ها و روش های تشخیصی ما در این زمینه دقیق تر و به روزتر شده و طبعاً می توانیم پذیرای طیف وسیع تری از بیماران آسم و آلرژی باشیم.
یکی از تظاهراتی که در موج دوم شیوع کرونا شایع شده، بیماری ها و تظاهرات پوستی است
این فوق تخصص آسم و آلرژی در مورد یکی از علایم کرونا که بیماری های پوستی است، اظهار کرد: یکی از تظاهراتی که در موج دوم شیوع کرونا شایع شده، بیماری ها و تظاهرات پوستی است، البته باید تأکید کنم که هنوز هم تظاهرات تنفسی و پس از آن تظاهرات گوارشی و در مرحله بعد بیماری های پوستی شایع ترین علایم کرونا هستند.
وی ادامه داد: تاکنون چند مورد از تظاهرات پوستی به دلیل ابتلا به کرونا در کلینیک علوم پزشکی جهاد دانشگاهی تحت درمان قرار گرفتند، نکته قابل تأکید این است که تشخیص تظاهر پوستی بر اثر ابتلا به کرونا از سایر علایم بیماری ها به راحتی قابل تمایز و تشخیص است و در این زمینه جای هیچ نگرانی برای بیماران نیست.
دکتر فلاح پور گفت: در حال حاضر درمان قطعی برای درمان بیماری کرونا وجود ندارد، در مواقعی که کرونا در بدن بیماران به صورت تظاهرات پوستی خود را نشان می دهند در مرحله اول مهم این است که این علایم از علایم آلرژی پوستی تشخیص داده شود و تحت درمان قرار گیرد که در حال حاضر درمان عوارض پوستی بر اثر ابتلا به کرونا همان دارو و اقداماتی است در درمان کرونا توصیه می شود.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید