راه اندازی «چالش فرصت سازی کرونا» برای ایده های جدید
ایسنا علوم پزشکی تهران – «چالش فرصت سازی کرونا» به منظور دستیابی به راه حل های نوآورانه برای چالش های پیش رو در حیطه سلامت راه اندازی شد. امروزه با توجه به اهمیتی که موضوع بیماری کرونا در جهان پیدا کرده است چالش فرصت سازی کرونا توسط مرکز نوآوری و شتابدهی منش سازمان جهاد دانشگاهی […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – «چالش فرصت سازی کرونا» به منظور دستیابی به راه حل های نوآورانه برای چالش های پیش رو در حیطه سلامت راه اندازی شد.
امروزه با توجه به اهمیتی که موضوع بیماری کرونا در جهان پیدا کرده است چالش فرصت سازی کرونا توسط مرکز نوآوری و شتابدهی منش سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در فروردین ۹۹ آغاز شده است و این مرکز آماده حمایت و سرمایه گذاری بر روی ایده ها و محصولات با محوریت کرونا می باشد.
سایت نوآوری باز چالش سلامت وابسته به مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهرات به عنوان سازوکاری برای خلق و توسعه راه حل های خلاقانه و نوآورانه در حیطه های مختلف سلامت راه اندازی شده است.
این مرکز بر این باور است که با استفاده از نوآوری باز می توان استفاده حداکثری از بنیه نخبگان، فناوران و پژوهشگران کشور در سطح دانشگاه ها، مراکز و شرکت های کوچک و بزرگ برد و در بازه زمانی کوتاهی بتوان به راه حل های نوآورانه برای چالش های پیش رو در حیطه سلامت دست یافت.
محورهای چالش فرصت سازی کرونا به شرح زیر می باشد:
۱. تولید انواع مختلف مواد ضدعفونی کننده
2. تولید دستگاه ها و فناوری های ضدعفونی کننده
3. تولید ماسک و لباس های ضد ویروس
4. ساخت و تولید تونل ها و باجه های ضدعفونی کننده
5. تولید سیستم های هوشمند مقابله با کرونا
لذا افراد یا مجموعه هایی که در محورهای چالش فعالیت می کنند می توانند از طریق سایت چالش سلامت به آدرسwww.healthchallenge.ir در قسمت چالش های باز ثبت نام کنند.
طرح های برگزیده می توانند از مزایای مختلف مرکز که شامل حمایت و سرمایه گذاری ،ثبت شرکت و برند، حمایت در گرفتن گواهی های مختلف بهداشتی، معرفی به نهادهای مالی و مذاکرات فروش و بازاریابی بهره ببرند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید