سومین رویداد فرهنگی هنری سفره ایرانی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این مراسم که با مشارکت ۳۲ نفر از همکاران بخش های مختلف سازمان برگزار شد، ۴۳ نوع غذا، آش و خوراک مختلف توسط شرکت کنندگان برای رقابت بر روی یک سفره ۶ متری چیده شد.
آشپزهای انواع غذاهای ایرانی از جمله خورش ها، خوراک ها، کوفته، قلیه ماهی، ته چین دلمه، کبه، کوکو و کتلت، آش های محلی، نان های محلی و برخی غذاهای بین الملل مانند لازانیا، پاستا و غیره در این رویداد صمیمی و دوستانه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این مراسم مسوولان سابق و فعلی سازمان از جمله جناب آقای دکتر مسعود حبیبی، دکتر سیدمهدی طبایی، دکتر حسین یاری، دکتر امیر لله گانی، آقای علیرضا عمومی، دکتر امیررضا جلیلی، دکتر حسن مرکزی، آقای مسعود آسیما، دکتر مهران زالی، آقای ابوالفضل امینی و جمعی از مدیران، کارشناسان و کارکنان سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران حضور داشتند.
این دوره از رویداد سفره ایرانی با استقبال چشمگیر رقابت دهندگان و همکاران حاضر در مراسم مواجه شد. داوران این دوره از رویداد، دو نفر از داوران متخصص حوزه آشپزی و هتلداری خانم ها مهسا شیرازی (آشپز و منتقد غذا) و مهری هاشم زاده (رییس صنف صنایع غذایی ایران و بنیان گذار موسسه آموزش تخصصی مهرافشان( بودند که به دعوت اداره روابط عمومی سازمان به عنوان بانی و برگزار کننده این مراسم، مسوولیت داوری دقیق خوراکی ها بر اساس شاخص های از پیش اعلام شده را بر عهده داشتند.
پس از اعلام نتایج داوری افراد زیر به عنوان برگزیدگان این دوره از رویداد سفره ایرانی معرفی شدند:
در بخش غذاهای اصلی:
نفر اول: سرکار خانم ام البنین زارعی از کلینیک واریس
نفر دوم: سرکار خانم سمیرا رضایی از مرکز درمان در منزل (دم)
نفر سوم: سرکار خانم افسانه وکیلی از معاونت آموزشی
در بخش آش ها و سوپ ها:
نفر اول: سرکار خانم وحیده نادری از مرکز درمان در منزل (دم)
نفر دوم: سرکار خانم سمانه جوادی از معاونت پژوهشی
نفر سوم: سرکار خانم سارا کماسی از مرکز درمان در منزل (دم)
برنده جایزه ویژه مهمانداری و سفره داری این رویداد : آقایان حسین و علی حاجیان از معاونت پژوهشی
لوح تقدیر نفرات برگزیده از سوی دکتر مسعود حبیبی و دکتر سیدمهدی طبایی به آنان اعطا شد.
به نفرات برگزیده جوایز نقدی ارزنده ای از سوی معاونت پشتیبانی اعطا خواهد شد. همچنین بنا به اعلام ریاست محترم سازمان، به کلیه شرکت کنندگان کمک هزینه تامین مواد اولیه غذاها تعلق گرفته و از سوی معاونت محترم پشتیبانی به اطلاع رسانده می شود.
هیچ نظر! یکی از اولین.