افزایش زخمهای مزمن در سطح جهان
به گزارش روابطعمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، دکتر پروین منصوری در آیین افتتاحیه یازدهمین کنگره زخم و ترمیم بافت که امروز، چهارشنبه، ۳۰ آبان برگزار شد،اظهار کرد: یازده دوره کنگره زخم و ترمیم بافت را برگزار کردهایم و این کنگره طی ادوار برگزاری خود توانسته است به اهداف مدنظر خود برسد؛ چراکه با مشارکت و استقبال گسترده پژوهشگران، اساتید و دانشجویان مواجه شده است.
وی درباره تعداد مقالات ارسالی به یازدهمین کنگره زخم و ترمیم بافت گفت: حدود ۲۵۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است که ۱۶ مقاله به عنوان سخنرانی برتر و ۱۴۴ مقاله برای ارائه پوستر انتخاب شدند.
منصوری درباره امتیازهای بازآموزی کنگره توضیح داد: امتیازهای بازآموزی متفاوتی برای گروههای مختلف درنظر گرفته شده؛ به نحوی که امتیاز متخصصان پوست، پرستاران و پزشکان عمومی ۱۵ امتیاز؛ متخصصان فیزیوتراپی ۱۰.۵ امتیاز و برای متخصصان فارماکولوژی نیز ۷.۵ امتیاز درنظر گرفته شده است.
به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ اساتید در این کنگره اساتید برجسته کشور و همچنین اساتید بینالمللی از کشورهای استرالیا، آمریکا، عراق، ترکیه و آفریقای جنوبی به ارائه دستاوردهای خود میپردازند.
منصوری خاطر نشان کرد: در این کنگره سه روزه، ۱۳ پنل در موضوعاتی مانند راهکار به طرف دنیای بدون زخم، زخم و سرطان، تشکیل بایوفیلم و زخم، بازتوانی پانسمانهای درمان زخم، لیزر و ترمیم پوست، پزشکی بازساختی و سلول درمانی و محصولات سلولی در ترمیم زخم و جنبههای درماتولوژی در ترمیم زخم برگزار میشود.
دبیر علمی کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت به اهمیت توجه به زخم های ناشی از جراحیها اشاره کرد و گفت: زخمهای ناشی از جراحیها به ویژه زیبایی و … و همچنین زخم های سوختگی در دنیا در حال افزایش است. حدود ۹.۶ درصد عامل مرگومیر، باز شدن زخمهای جراحی است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران، کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت با شعار جهان بدون زخم و محوریت نمایشگاه تخصصی پزشکی و دارویی، ۳۰ آبان تا ۲ آذرماه در مرکز همایشهای بینالمللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید