نکاتی درباره کرم ضد آفتاب
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر خورشید به کاهش التهاب، سوختگی، پیری زودرس و مهمتر از همه کاهش احتمال سرطان پوست کمک میکند.
هیچ اشکالی ندارد که بیرون زیر نور خورشید باشید، اما یووی یا اشعه ماوراء بنفش یک عامل سرطانزا محسوب میشود و در این شرایط، کرم ضدآفتاب میتواند کمککننده باشد. کرم ضد آفتاب میتواند به عنوان یک مانع سرطان عمل کند تا به ایمن نگه داشتن پوست شما کمک کند.
کرم ضد آفتاب ممکن است منقضی شود و بر ماده فعال و نگهدارنده آن تأثیر بگذارد. کرم ضد آفتاب به دمای شدید حساس است. این کرمها باید از آفتاب مستقیم دور نگهداشته شوند و نباید یخ بزنند.
رنگین پوستها هم باید از ضد آفتاب استفاده کنند. تمام افراد بالای شش ماه به کرم ضد آفتاب نیاز دارند از جمله نوزادان. ضد آفتاب ضد آب وجود ندارد. کرم ضد آفتاب بزنید و بعد از خیس شدن دوباره از آن استفاده کنید.
برای موثر بودن، کرم ضد آفتاب باید به مقدار زیاد مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین در استفاده از آن سخاوتمندانه رفتار کنید.
کرمهای آفتاب با اعداد مختلفی شناسایی میشوند که برای بسیاری معنای ناشناختهای دارند. اسپیاف ۳۰،۲۰ تا ۵۰ برای مدتی طولانیتر در برابر نور خورشید محافظت میکند.
ضریب حفاظتی ۳۰ حدود ۳۰۰ دقیقه، یعنی حدود پنج ساعت پوست ما را محافظت میکند.
البته این بدان معنا نیست که ما میتوانیم بدون نگرانی و برای پنج ساعت دغدغه کرم زدن نداشته باشیم بلکه در مواردی که بدنمان با آب یا عرق در تماس زیاد باشد، کرم باید زودتر از ۵ ساعت تجدید شود.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید