نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “نحوه بکارگیری هوش مصنوعی در زخم “
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “نحوه بکارگیری هوش مصنوعی در زخم ” روز چهار شنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست علمی دکتر هاله فاتح، عضو مرکز خدمات تخصصی انفورماتیک سلامت، به بحث در مورد بکارگیری […]
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “نحوه بکارگیری هوش مصنوعی در زخم ” روز چهار شنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست علمی دکتر هاله فاتح، عضو مرکز خدمات تخصصی انفورماتیک سلامت، به بحث در مورد بکارگیری هوش مصنوعی در زمینه زخم و اهمیت آن پرداخت.
در این نشست، هاله فاتح به اهمیت کشف دانش در پایگاههای داده پرداخته و نقش اساسی آن در بهبود فرآیندها و خدمات حوزه سلامت را تشریح نمود. همچنین با استناد به نتایج تحقیقات و پروژههای انجام شده، به تشریح مباحثی چون ثبت صحیح دادهها در حوزه سلامت، کاربردهای هوش مصنوعی در بهبود کیفیت مراقبت از بیماران زخم و کاهش میزان خطاها با تشخیص زودهنگام زخم و پیش بینی عوارض آن و اندازه گیری و طبقهبندی بافت زخم اشاره گردید. در ادامه این جلسه به بررسی چالشها و موانع موجود در بکارگیری هوش مصنوعی در حوزه سلامت و بویژه زخم پرداخته شد که این بررسی به جامعه علمی و صنعتی کمک میکند تا بهبودهای لازم در این حوزه را شناسایی و اعمال نماید.
مبحث مهم دیگر این نشست، معرفی شبکه ملی زخم به عنوان یک سامانه هوشمند برای پیشگیری، مدیریت و پیگیری زخمها تا بهبود کامل بود. این سامانه نه تنها به پیشگیری از ایجاد زخمها کمک میکند بلکه در مدیریت کامل و پیگیری دقیق زخمها نیز نقش بهسزایی دارد.
در ادامه این ارائه، به معرفی شرکتها و سازمانهایی که در زمینه هوش مصنوعی در انواع زخمها فعالیت دارند، پرداخته شد و چالشها و موانع موجود در این زمینه بررسی گردید. همچنین، ضمن مرور چند نمونه از جدیدترین مقالات منتشر شده در این حوزه، تأکید گردید که هوش مصنوعی چگونه میتواند فرآیندهای درمانی را بهبود بخشیده و کیفیت مراقبت از بیماران مبتلا به انواع زخمها را ارتقاء دهد. بررسی این مقالات نشان میدهد که با بهرهگیری از فناوری هوش مصنوعی، میتوان بهبودهای چشمگیری در دقت تشخیص، تداوم مراقبت، و بهینهسازی راهکارهای درمانی حاصل کرد، که در نهایت به ارتقاء کیفیت واقعی خدمات به بیماران مبتلا به زخم منجر خواهد شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید