نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “معرفی انواع زخم پوش ها بیولوژیک و کاربرد آنها در زخم”
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “معرفی انواع زخم پوش ها بیولوژیک و کاربرد آنها در زخم” روز سه شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این وبینار دارای امتیاز بازآموزی از سامانه آموزش مداوم پزشکی، دکتر محسن فاتح […]
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع “معرفی انواع زخم پوش ها بیولوژیک و کاربرد آنها در زخم” روز سه شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این وبینار دارای امتیاز بازآموزی از سامانه آموزش مداوم پزشکی، دکتر محسن فاتح و دکتر عاطفه شهبازی به بررسی معرفی انواع زخم پوش ها بیولوژیک و کاربرد آنها در زخم پرداختند.
در وبینار برگزار شده در ابتدا دکتر محسن فاتح عضو هیات علمی و معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، به بررسی روند ایجاد زخم، مراحل و پاتوفیزیولوژی زخم و همچنین روند بهبود آن پرداختند و در ادامه دکتر عاطفه شهبازی پژوهشگر گروه پژوهشی ترمیم نوری، به درمان های مختلف با استفاده از پانسمان های بیولوژیک اشاره کردند. پانسمان های بیولوژیک به عنوان پانسمان های نوین و کاربردی شناخته شده و حاوی سلول های مختلف برای کمک به روند درمان زخم هستند.
زخم های مزمن بیش از ۴ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار می دهند و بار قابل توجهی برای مراقبت های بهداشتی جامعه ایجاد می کنند. خوشبختانه، پیشرفتها در مهندسی بافت و سلول های بنیادی امکان ایجاد پانسمان های مبتنی بر سلول را به وجود آورده اند، که با مهاجرت و تمایز سلولی، شرایط بهبود زخم های مزمن و دیابتی را فراهم کرده اند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید