نقش پزشکی جهاددانشگاهی بر اساس قرآن کریم، احیاء، زندگی و تامین سلامت رزمندگان بوده است
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، اولین جلسه کمیته علمی نشست تخصصی همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دوران دفاع مقدس(جهاددانشگاهی) روز سه شنبه ۲۳ آبان ماه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف با حضور جمعی از اعضای موثر و مجری طرح های دفاعی دوران دفاع مقدس جهاددانشگاهی و کارفرمایان این طرح ها برگزار و موضوعات مربوط به تعدادی از این طرح ها برای ارائه در دومین نشست تخصصی همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دوران دفاع مقدس(دستاوردهای دفاعی دوران دفاع مقدس جهاددانشگاهی) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر محمد مرادی عضو کمیته علمی این نشست با بیان مستندات حوزه پزشکی جهاد دانشگاهی در دوران دفاع مقدس گفت: ساختار اولیه خدمات رسانی خط اورژانس و تامین کادر درمان و بخش زیادی ازآن در دوران دفاع مقدس بر عهده جهاد دانشگاهی بود. چنانچه در خط اورژانس،ما اورژانس قلب را داشتیم. در مسائل دارویی و مسایل پزشکی، جهاد نقش بسزایی داشت.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در زمانی که بهداری رزمی کامل نشده بود در دوران دفاع مقدس، دفتر پشتیبانی جبهه و جنگ را شکل داد و اعزام نیرو به طور مستمر صورت میگرفت بطوریکه می توان گفت کادر پزشکی و فارغ التحصیلان پزشکی تا دوره های قبل دهه هفتاد، حداقل یک ماه تجربه حضور فعال در دفاع مقدس را داشته اند.
دکتر مرادی گفت: نقش حوزه پزشکی جهاددانشگاهی بر اساس قرآن کریم، احیاء، زندگی و تامین سلامت رزمندگان بوده و هم تلاش خود را از خط مقدم تا بیمارستان ها در جهت احیاء و زندگی بخشی و سلامت رزمندگان انجام دادند.
وی افزود: ساختار موجود در دانشگاه مادر،دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران به شکلی بود که ما افراد شاخصی داشتیم و در این یک سال از پیشکسوتانی که در جهاد دانشگاهی و عرصه جنگ تحمیلی حضورداشتند به صورت مصاحبه مطالبی تدوین شده است. تدوین جامعه اطلاعات سلاح های شیمیایی که بخشی نیمه کاره مانده و باید کامل بشود و در این زمینه جامع ترین منابع علمی درمان پزشکی کشور را در زمان خودش تدوین کردیم .
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید