دکتر حسین قناعتی: زندگی ماشینی تحمیل شده به بشر برای او آسایش را فراهم می کند/ غربیها با این همه پیشرفت، به دنبال آن هستند که «ال جی بی تی» را دستاورد خود قلمداد کنند
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در افتتاحیه کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی سالم بر اهمیت معنویت در سبک زندگی تاکید کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بیان اینکه یک سوم بودجه سلامت جهان هزینه بیماری های غیرواگیر میشود گفت: مشکل این نوع بیماری ها مثل بیماریهای تنفسی، دیابت […]
دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در افتتاحیه کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی سالم بر اهمیت معنویت در سبک زندگی تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بیان اینکه یک سوم بودجه سلامت جهان هزینه بیماری های غیرواگیر میشود گفت: مشکل این نوع بیماری ها مثل بیماریهای تنفسی، دیابت و اضافه وزن عمدتا سبک زندگی است.
قناعتی در ادامه با تاکید بر پرداختن به نقش معنویت در سبک زندگی سالم گفت: زندگی ماشینی تحمیل شده به بشر برای او آسایش را فراهم می کند اما آرامش را از او سلب کرده است.
او ادامه داد: اولین موضوع علوم اجتماعی توجه به مکانیسم وجودی انسان است اما به رغم توجه به عوامل جسمی، اجتماعی و روانی فرد، به زندگی معنوی او توجهی صورت نگرفت به این ترتیب شاهد مشکلات شدیدی هستیم به گونه ای که به ویژه بعد از شیوع کرونا مشکلات روحی و روانی ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه نگاه مکاتب الهی برای انسان وجود روح را مطرح می کنند گفت: انکار این موضوع توسط بشر غربی، آتئیست شدن و افتادن او در صف مادیگری تبعاتی به دنبال داشته است. غربیها با این همه پیشرفت، به دنبال آن هستند که «ال جی بی تی» را دستاورد خود قلمداد کنند و نه تنها به این موضوع افتخار می کنند بلکه میخواهند آن را به فرهنگ بشر تبدیل کنند و این در حالی است که مردم آمریکا و اروپا هنوز از این گونه مسائل متنفرند.
قناعتی در ادامه گفت: امیرالمونین (ع) در مشی اقتصادی انسان های باتقوا را عفاف و کفاف را دنبال می دانند. عفاف یعنی به دست آوردن پول و نیازهای زندگی از راه درست و قانونمند؛ کفاف نیز به معنای ولخرجی نکردن است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در ماجرای داعش، عمده افرادی که از اروپا به داعش پیوستند از منطقه اسکاندیناوی بودند چرا که در اسکاندیناوی فرد خلاء مادی ندارد و طبق هرم مازلو وقتی نیاز مادی او برآورده میشود به دنبال چیزی بیشتر است.
او در پایان سخنان خود با تاکید مجدد بر اهمیت قرار دادن معنویت در سبک زندگی افزود: علاوه بر معنویت باید محورهای دیگر زندگی سالم یعنی ورزش، تغذیه مناشب و … را در دستور کار قرار داد. از بدیهای فرهنگ مدرن و پست مدرن آن است که باعث شده ما به غذای فست فودی پناه بیاوریم که منجر به سرطان، سکته مغزی و قلبی می شود و فرد باید برای درمان خود هزینه های بالایی پرداخت کند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید