تعداد قابل ملاحظه ای از افراد به علت بیماری های قلبی و عروقی و سرطانها قبل از ۶۰ سالگی فوت میکنند
اولین کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد. صبح امروز چهارشنبه ۱۰ اسفندماه، اولین کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی با سخنرانی دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران آغاز به کار کرد. دکتر مسعود حبیبی، در آغاز ضمن تقدیر و تشکر از همراهی […]
اولین کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد.
صبح امروز چهارشنبه ۱۰ اسفندماه، اولین کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی با سخنرانی دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران آغاز به کار کرد.
دکتر مسعود حبیبی، در آغاز ضمن تقدیر و تشکر از همراهی دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهاد دانشگاهی در برگزاری این کنگره گفت: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی روشی است که باعث ترمیم، حفظ و ارتقای سلامت و رفاه فرد و اجتماعی میشود. این شیوه زندگی منبعی ارزشمند برای کاهش شیوع، تاخیر مشکلات بهداشت، ارتقای سلامت و تطابق با عوامل استرسزای زندگی و بهبود کیفی زندگی است.
حبیبی افزود: با پیشرفت جوامع و بهبود بهداشت عمومی و ارتقای دانش، امید به زندگی تا حد زیادی افزایش پیدا کرده است. اما هنوز تعداد قابل ملاحظه ای از افراد به علت بیماری های قلبی و عروقی و سرطانها قبل از ۶۰ سالگی فوت میکنند.
رئیس کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی گفت: ابتلا به دیابت، چاقی، دردهای عضلانی – اسکلتی، زخم های مزمن و مصرف دخانیات، زمان سالهای از دست رفته عمر، ناتوانی و از کار افتادگی و مرگهای زودرس بار اقتصادی و اجتماعی بسیاری دارند.
او با بیان اینکه طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی بیماریهای غیرواگیر علت ۷۴ درصد مرگ و میرهاست افزود: با فعالیتهای بدنی منظم، تغذیه سالم، عدم سوءمصرف مواد، مدیریت استرس، بهبود خواب و ایجاد و حفظ ارتباطات اجتماعی میتوان از ابتلا به بسیاری از بیماریهای غیرواگیر جلوگیری کرد و یا شیوع آنها را به تاخیر انداخت.
حبیبی ادامه داد: امیدوارم که با تمرکز بر روی عوامل تاثیرگذار بر سلامت در گام اول گروه های جامعه پزشکی را به این مهم توجه داده و زمینه های لازم برای آگاهی بخشی به عموم جامعه را فراهم آوریم.
او با دشوار خواندن ایجاد فرهنگ و تغییر رفتار برای داشتن سبک زندگی سالم گفت: یکی از مهمترین راهکارهای تحقق این موضوع، آگاهی بخشی و ارتقای سطح سواد جامعه است. در این راه علاوه بر دستگاه های متولی جامعه، نقش رسانه ها و شخصیت های فرهنگی و اجتماعی بسیار مهم است.
حبیبی در پایان ابراز امیدواری کرد کنگره پزشکی مبتنی بر سبک زندگی سالم زمینه ساز ارتقای ظرفیت های علمی جامعه پزشکی، بسترسازی لازم برای آموزش و افزایش تغییر رفتار آحاد جامعه برای زندگی بهتری باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید