جانبازان ذخایر گران بهای جهاددانشگاهی و انقلاب هستند
رییس جهاددانشگاهی در نشست مشترک با ایثارگران و جانبازارن این نهاد بیان کرد: جانبازان ذخایر گران بهای جهاددانشگاهی و انقلاب هستند. به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همزمان با اعیاد ماه شعبان و روز جانباز نشست مشترک دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با تعدادی از اعضای ایثارگر و جانباز این نهاد در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی […]
رییس جهاددانشگاهی در نشست مشترک با ایثارگران و جانبازارن این نهاد بیان کرد: جانبازان ذخایر گران بهای جهاددانشگاهی و انقلاب هستند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همزمان با اعیاد ماه شعبان و روز جانباز نشست مشترک دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با تعدادی از اعضای ایثارگر و جانباز این نهاد در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار شد که دکتر علیرضا بهرامی معاون پشتیبانی و دکتر حسن مرکزی از اعضای سازمان علوم پزشکی تهران نیز در این نشست حضور داشتند.
در این نشست صمیمانه دکتر مسلمی نائینی با اشاره به ولادت قمربنی هاشم(ع) و روز جانباز و تبریک این روز به جانبازان این نهاد اظهار کرد: ما به کمک و پیشنهاد شما جانبازان و ایثارگران نیاز داریم.
وی به ادامه دار بودن این نشست اشاره کرد و افزود: نشستهای این چنینی باید ادامه دار باشد و با شما در ارتباط باشیم، زیرا کسانی که امتحان خود را پس داده اند دلسوزترین افراد نسبت به انقلاب، کشور و سازمانی هستند که در آن فعالیت دارند.
رییس جهاددانشگاهی جانبازان را ذخایر گران بهای جهاددانشگاهی و انقلاب دانست و گفت: رهبر انقلاب یک جمله دارد که میفرمایند« شما جانبازان ذخیره با ارزش دانشگاه جهادید.»
دکتر مسلمی نائینی با اشاره به اینکه شما جانبازان باید به ما کمک کنید ادامه داد: مبارزه هنوز ادامه دارد؛ هر روز دشمن در حال تغییر دادن تاکتیکهای خود است و تا ما را از پا نیاندازد دست بر نمی دارد. این دشمنان فهمیده اند تنها کشوری که یک مقاومتی در مقابل خود ایجاد کرده جمهوری اسلامی است.
وی اظهار کرد: این دشمنان برای ممانعت از پیشرفت انقلاب روشهای خود را دائم تغییر می دهند و این نشان میدهد این مبارزه همچنان ادامه دارد.
رییس جهاددانشگاهی با تاکید بر این که نباید خسته شویم و باید ثبات قدم داشته باشیم، گفت: سردار محبوب دلها سردار سلیمانی از انقلاب به عنوان یک حرم نام میبرد که باید از آن محافظت کنیم تا بتوانیم اهداف کشور که همان تمدن اسلامی است را مجدد احیا کنیم و یک بستری برای فرج امام زمان(عج) آماده کنیم.
وی در پایان صحبت های خود به بیان بخشی از خاطرات خود در زمان جنگ اشاره کرد و در رابطه با شخصیت شهید مقیمی نکاتی را بیان کرد.
نقش جهاددانشگاهی در برنامه هفتم توسعه را جدی بگیریم
همچنین دکتر سعید پورعلی از جانبازان حاضر در این نشست اظهار کرد: ما جانبازان برای هدف بزرگی در این مسیر گام گذاشتم و آن اعتلای نام کشور و برجستگی تعالیم اسلام و انقلاب بود و امروز نیز آن راه ادامه دارد.
وی جهاددانشگاهی را فراتر از جریان های سیاسی دانست و افزود: این نهاد در چارچوب جریان های سیاسی قرار نمی گیرد و فراتر از آن است. پیوند جهاددانشگاهی با دانشجویان و تقویت آن وظیفه مستمر ما است و تقویت آن ضروری می باشد.
دکتر پورعلی بیان کرد: نقش جهاددانشگاهی در برنامه هفتم توسعه را جدی بگیریم. ورود این نهاد به برنامه ها و اسناد نقش اساسی دارد.
نقش و عملکرد جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس مورد توجه قرار گیرد
در ادامه دکتر خسرو قبادی از دیگر جانبازان این نهاد به بیان نقش و عملکرد جهاددانشگاهی در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: باید به موضوعاتی همچون مسایل انسانی جنگ، عملیات روانی، علل افت اعزام نیروی انسانی به جبهه و … پرداخته شود.
وی با اشاره به انتشار کتاب های مختلف درهشت سال جنگ تحمیلی و کارهای مختلفی که در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی در این زمینه انجام شده است، تصریح کرد: نقش جهاددانشگاهی در دفاع دانش بنیان با پژوهش و تحقیق مشخص می شود.
دکتر قبادی با بیان این که در تحقیقاتی که انجام دادیم متوجه شدیم دفتر جنگ روانی به اسم جهاددانشگاهی در قرارگاه خاتم اخذ شده است، اظهار کرد: در جهاددانشگاهی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ۲ شماره فصلنامه این پژوهشگاه به موضوع جنگ و نقش جهاد در آن زمان اختصاص داده است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
همچنین دکتر علی حاج کتابی از جانبازان جهاددانشگاهی در ادامه این نشست بیان کرد: در بحث های کلان کشور با توجه ویژه ای به جهاددانشگاهی شود.
وی با اشاره به این که جهاددانشگاهی جزو اولین ها بود که به مباحث دانش بنیان ورود کرد، افزود: ما به دنبال اثرگذاری هایی بودیم و می خواستم شعار ما می توانیم را در کشور گسترش دهیم.
تهیه تاریخ شفاهی از جانبازان و ایثارگران جهاددانشگاهی
علاءالدین محمدی می خوش دیگر جانباز این نهاد با اشاره به نقش جهاددانشگاهی در دفاع مقدس بیان کرد: جامعه بر مبنای ارزشها زنده است و باید تهیه تاریخ شفاهی از جانبازان و ایثارگران این نهاد در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: در جهاددانشگاهی گیلان، کتاب گیلان در ۸ سال در دفاع مقدس را نوشتم. در جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی نیز در حال تهیه تاریخ شفاهی جنگ و نقش جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در جنگ هستیم. تاریخ شفاهی نقش دانشگاه خواجه نصیر در جنگ با همکاری جهاددانشگاهی تهیه شده است و جلد دوم در حال آماده سازی است.
در ادامه این نشست صمیمانه موضوعاتی همچون مشکلات جامعه ایثارگری، پوشش بیمه ای این گروه، وضعیت مسکن و حقوق، توجه به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و … مطرح و بررسی شد.
گفتنی است در پایان این مراسم لوح یادبودی به جانبازان جهاددانشگاهی اهدا شد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید