جلسه تقدیر از عوامل نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت برگزار شد
جلسه تقدیر از عوامل برگزاری نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با حضور رئیس، دبیر، دبیر اجرایی و دبیران علمی کنگره در در محل پژوهشکده زخم و ترمیم بافت برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر محسن فاتح دبیر اجرایی کنگره، با بیان اینکه فرآیند برگزاری کنگره از اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ آغاز شد […]
جلسه تقدیر از عوامل برگزاری نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با حضور رئیس، دبیر، دبیر اجرایی و دبیران علمی کنگره در در محل پژوهشکده زخم و ترمیم بافت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر محسن فاتح دبیر اجرایی کنگره، با بیان اینکه فرآیند برگزاری کنگره از اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ آغاز شد و تا ۲۳ دی ماه ادامه پیدا کرد، گفت: نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم با تلاش همه دست اندرکاران آن به بهترین شکل ممکن برگزار شد؛ در این رویداد اگر توفیقی حاصل شده، بدون همکاری اعضای سازمان میسر نبوده است.
دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز با بیان اینکه که زبان برای تقدیر از زحمات اعضای هیات علمی و همکاران پژوهشکده در برگزاری کنگره قاصر است، گفت: کنگره زخم در جامعه علمی کشور جایگاه ممتازی پیدا کرده است که این جایگاه نتیجه هشت سال تلاش همکاران و دقت در برگزاری کنگرههای در سالهای گذشته و رجوع به بزرگان و استادان صاحب نظر در این حوزه می باشدبطوری که این کنگره با نام اساتید بزرگ مان همچون سرکار خانم دکتر پروین منصوری و استاد دکتر منصور جمالی زواره همراه گردیده است.
او با بیان اینکه جلسه بررسی کنگره زخم برگزار شد گفت: بر اساس گزارش خانم کاشانی مسئول دبیرخانه کنگره در این جلسه، ۱۸ جلسه اجرایی و علمی مختص گنگره نهم برگزار شد که نشاندهنده توجه و اهتمام والا برای برگزاری شایسته کنگره است.
رئیس نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت همچنین از تعیین تاریخ برگزاری دهمین کنگره زخم و ترمیم بافت در سال ۱۴۰۲ خبر داد و ابراز امیدواری کرد که زیرساختهای مناسبتری در دبیرخانه کنگره فراهم شود.
در ادامه این جلسه، دکتر پروین منصوری دبیر علمی کنگره در بخش بالینی با بیان اینکه نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت در سطح علمی بسیار بالایی برگزار شد گفت: من در یک سال گذشته برنامه کنگرههای زخم در کشورهای دیگر را دنبال میکردم اما هیچ یک از آنها پوشش و بار علمی کنگره زخم جهاد دانشگاهی را نداشتند این مطلب در بازخوردهایی که ما در روزهای برگزاری کنگره و همچنین روزهای پس از آن دریافت کردیم مشهود بوده است.
در بخش دیگری از این مراسم، دکتر منصور جمالی زواره دبیر علمی کنگره در بخش علوم ضمن ضمن تقدیر از دست اندرکاران کنگره زخم گفت: همه ما در جامعه دو وظیفه اصلی بر عهده داریم؛ نخست آنکه اگر چیزی میدانیم به دیگران بیاموزیم و سپس نیروهایی تربیت کنیم تا برای روزی که نیستیم جایگزین ما باشند.
او افزود: بسیار خوشحالم که جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با وجود چند تغییر در ریاست این سازمان همچنان کنگره زخم را پیش برده است. در این مسیر دکتر طبایی بیش از هر کس دیگری زحمت کشیدند و اساسا کنگره زخم ایده ایشان بوده است.
در ادامه دکتر سید مهدی طبایی دبیر کنگره زخم و ترمیم بافت، این رویداد علمی را یکی از بهترین کنگرهها در علوم پزشکی به صورت بین تخصصی دانست که با حمایتهای دبیران علمی آن و زحمات همه اعضای سازمان برگزار میشود.
دبیر کنگره زخم افزود: این کنگره هر سال بهتر از سال قبل از خود برگزار میشود و این نشان آن است که همه اعضای سازمان چقدر برای برگزاری آن تلاش میکنند.
او در پایان سخنان خود با یادی از مرحوم دکتر مصطفی فاطمی گفت: ایشان دبیر اجرایی کنگره اولین کنگره را بر عهده داشتند که با توجه به سابقه ریاست ایشان در واحد علوم پزشکی تهران، نقش عمدهای را در پبشبرد ایده زخم و کنگره ایفا کردند، یاد ایشان را گرامی میداریم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید