وزیر بهداشت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری است
ایسنا علوم پزشکی تهران – وزیر بهداشت گفت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری است. بهرام عیناللهی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، افزود: تغذیه نامناسب علت کوتاهی قد ۲۲ درصد کودکان در سال ۲۰۲۰ بوده است. وی با به افزایش ۳۶ درصدی استفاده از آفتکشها در ۲۰ سال اخیر، […]
بهرام عیناللهی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، افزود: تغذیه نامناسب علت کوتاهی قد ۲۲ درصد کودکان در سال ۲۰۲۰ بوده است.
وی با به افزایش ۳۶ درصدی استفاده از آفتکشها در ۲۰ سال اخیر، گفت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ بیماری از سادهترین نوع تا انواع سرطانها است.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از هوش مصنوعی در کنترل غذا، اقدامی مؤثر در سلامت مواد غذایی است، تصریح کرد: سالانه ۶۰۰ میلیون نفر براثر مصرف غذای ناسالم دچار بیماری میشوند.
وی با اشاره به مرگ ۴۲۰ هزار نفر در سال به دلیل مصرف غذای آلوده در دنیا، نقش ویژه مواد غذایی در پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای غیر واگیر را مورد تاکید قرار داد.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید