نشست علمی سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSc) برگزار شد
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSc) روز سه شنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۱ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست دکتر حسن رسولی به موضوع تولید سلولهای دلخواه قابل استفاده در سلول درمانی به عنوان یکی از […]
نشست علمی ویژه پژوهشگران با موضوع سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSc) روز سه شنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۱ در سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این نشست دکتر حسن رسولی به موضوع تولید سلولهای دلخواه قابل استفاده در سلول درمانی به عنوان یکی از بزرگترین چالشهای کنونی آزمایشگاههای کشت سلول، پرداخت.
در این مباحث سلولی و مولکولی تحقیقات آقای گوردون و یاماناکا، محدویت های فعلی و کاربردهای آینده این فن آوری مورد بررسی قرار گرفت.
رسولی، پژوهشگر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مدتها تصور بر این بود که سلولهای تمایز یافته نهایی قابلیت از دست دادن ماهیت خود و تبدیل به سلول های دیگر را ندارد اما آقای جان گوردون با وارد کردن هسته سلول پوستی قورباغه به درون سلول تخمک یک قورباغه کامل ایجاد کرد و به این تصور اشتباه خط بطلان کشید و مسیری بسیار شگفت انگیز برای دانشمندان گشود.
او افزود: یاماناکا نیز با الهام از کار وی سلولهای فیبروبلاستها یا همان پوست را با استفاده از فاکتورهای رونویسی ویژه به سلولهای بنیادی القایی تبدیل نمود و امیدها و تلاشها برای استفاده از سلول درمانی را وارد فاز تازه ای کرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید