وزیر بهداشت خبر داد: افزایش ۴ برابری بیماران سرپایی کرونا در ایران
ایسنا علوم پزشکی تهران – وزیر بهداشت گفت: در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی کرونا در کشور تقریبا ۴ برابر افزایش پیدا کرده که نگرانی زیادی برای ما ایجاد کرده است و بنابراین تزریق دوز سوم باید به سرعت انجام شود. دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه آئین تجلیل از بانوان پزشک ایران در […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – وزیر بهداشت گفت: در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی کرونا در کشور تقریبا ۴ برابر افزایش پیدا کرده که نگرانی زیادی برای ما ایجاد کرده است و بنابراین تزریق دوز سوم باید به سرعت انجام شود.
دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه آئین تجلیل از بانوان پزشک ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درخصوص استقبال مردم از دز سوم واکسن کرونا و همچنین وضعیت اُمیکرون در کشور، عنوان کرد: متاسفانه آنطور که ما فکر می کردیم از تزریق دوز سوم استقبال نشده و نزدیک به ۲۱ تا ۲۲ درصد واکسیناسیون دوز سوم انجام شده است؛ تزریق دوز سوم باید به سرعت انجام شود چراکه ما نگران اومیکرون هستیم.
او با بیان اینکه در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی کرونا در کشور تقریبا، ۴ برابر افزایش یافته که نگرانی زیادی برای ما ایجاد کرده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه واکسن در مراکز واکسیناسیون وجود دارد، امیدواریم مردم برای دریافت واکسن به مراکز اعلام شده مراجعه و استقبال کنند تا بتوانیم این مرحله را پشت سر بگذاریم.
در کشورهای اطراف ما، در اروپا و آمریکا وضعیت بیماری بسیار بد است
وزیر بهداشت ادامه داد: در کشورهای اطراف ما، در اروپا و آمریکا وضعیت بیماری بسیار بد است؛ حجت الاسلام والمسلمین رئیسی که به روسیه رفته بود، در جلسه ستاد ملی کرونا اعلام کرد که اوضاع بیماری در روسیه هم بسیار بد بوده و میزان گرفتاری مردم و مرگ و میر بالا است؛ به لطف خدا در کشور ما فعلا وضعیت خوب است اما باید وضعیت خوب را نگه داریم و ادامه پیدا کند که لازمه آن، این است که مردم برای دریافت واکسن اقدام کنند.
او در ادامه درباره وضعیت بازگشایی ها در کشور هم توضیح داد: همانطور که اعلام شده با رعایت تهویه مناسب و حفظ فاصله، بازگشایی می تواند انجام شود و اگر احتمال مشکل وجود داشته باشد، ممکن است ستاد ملی کرونا تصمیم دیگری اتخاذ کند؛ فعلا بازگشایی با شرایط رعایت اعلام شده در حال انجام است.
عین اللهی به موضوع تعویق اعزام پزشکان زن به مناطق محروم و دورافتاده اشاره و مطرح کرد: وزارت بهداشت مسئول سلامت همه مردم کشور اعم از تهران، اصفهان، ایلام، سیستان و بلوچستان، بندرعباس و… است و ما باید همه مناطق را از نظر سلامت تامین کنیم. افرادی که درس خوانده و متخصص شدند، فقط مربوط به تهران و شهرهای بزرگ نیستند و باید به مردم محروم خدمت کنند چرا که برخی از آنها متعهد به خدمت هستند به این معنا که در زمان امتحان که با نمرات کمتر قبول شدند به عنوان افراد متعهد مناطق محروم تعهد دادند.
او با بیان اینکه امسال هم همانطور که اعلام شد شورای عالی انقلاب فرهنگی ۲۰ درصد از ظرفیت پزشک عمومی را به مناطق محروم و به صورت بومی گزینی اختصاص داد، تصریح کرد: همه ما در ارتباط با مناطق محروم مسئول هستیم به خصوص در شرایط فعلی که باید مراکز درمانی برای درمان مبتلایان به کرونا آماده باشند. برای ما قابل پیش بینی نیست و ممکن است خدایی نکرده مجددا بیمارانی را در مراکز داشته باشیم و بنابراین باید در سراسر کشور آمادگی لازم ایجاد شود؛ خدمت متخصصان اعم از زنان و مردان در کل کشور و در مناطق محروم باید انجام شود.
انتهای پیام
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید