چه کسانی در برابر اومیکرون مقاومت بیشتری دارند
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی دو راه شکست کامل ویروس کرونا از جمله اومیکرون است، گفت: متأسفانه حدود ۱۰ میلیون واکسن نزده در کشور داریم. به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از بهداشت نیوز، زهرا جعفری در پاسخ به […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به اینکه واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی دو راه شکست کامل ویروس کرونا از جمله اومیکرون است، گفت: متأسفانه حدود ۱۰ میلیون واکسن نزده در کشور داریم.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از بهداشت نیوز، زهرا جعفری در پاسخ به سوالی درباره اینکه واکسنهای تزریق شده تا چه میزان میتواند در برابر سویه جدید ویروس کرونا یا همان اُمیکرون موثر باشد، گفت: مهمترین نکته در موضوع واکسیناسیون این است که مردم هر واکسنی که در دسترس قرار دارد را تزریق کنند و از آنجا که متخصصان، پژوهشگران و سازمان بهداشت جهانی بر این باورند که واکسیناسیون بهترین راه برای مقابله با ویروس کروناست، همه مردم باید به سمت تزریق واکسن بروند. متأسفانه ویروس کرونا هر ازگاهی جهشهایی دارد که جدیدترین آن هم اُمیکرون است و تحقیقات حاکی از آن است که افرادی که فقط دو دُز واکسن تزریق کردند، ایمنی بدنشان در برابر سویه جدید جوابگو نخواهد بود و بنابراین همه افراد برای در امان ماندن از اُمیکرون باید دُز سوم یا یادآور را نیز تزریق کنند تا با افزایش ایمنی بدن، بتوانند در مقابل اُمیکرون مقاومت کنند.
وی ادامه داد: واکسنهای مود در ایران چه داخلی چه خارجی، تاکنون عملکرد خوبی داشته اند اما اگر میخواهیم این کارآیی در برابر سویه جدید نیز خودش را نشان دهد، باید دُز سوم نیز تزریق شود و تزریق دو دُز واکسن در برابر اُمیکرون اثرگذار نخواهد بود و این اثرگذاری با تزریق دُز سوم افزایش مییابد. تزریق دُز سوم موجب بالا رفتن آنتی بادی در بدن شده و در نتیجه می تواند زمینه خنثی شدن ویروس درصورت ورود به بدن را فراهم کند.
این متخصص بیماریهای عفونی واکسیناسیون سراسری و رعایت پروتکل های بهداشتی را دو راه اساسی برای شکست کامل ویروس کرونا در کشور اعلام کرد و افزود: حالا که با رعایت مردم و تلاش بیوقفه کادر درمان میزان مبتلایان و فوتی های ناشی از کرونا کاهش پیدا کرده است، نباید عادی انگاری در جامعه به وجود بیاید و ما باید پروتکل های بهداشتی را تا ریشه کن شدن کامل بیماری ادامه دهیم. متأسفانه هنوز حدود ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور واکسن نزدهاند و دولت باید در زمینه مجاب کردن مردم برای واکسینه شدن اقدام کند که اجرای طرح هوشمند یکی از آنهاست که می تواند منجر به واکسیناسیون سراسری شود.
جعفری با ابراز خرسندی از روند تزریق دُز سوم واکسن کرونا در کشور گفت: هرچقدر سرعت واکسینه شدن مردم بیشتر باشد، کشور از پیک ششم دورتر خواهد شد و خوشبختانه تزریق دُز سوم در کشور از مرز ۷ میلیون نفر نیز عبور کرده است. مستحضر باشید که بدن زمانی میتواند در برابر اُمیکرون مقاوم باشد که دُز سوم واکسن تزریق شده باشد. ستاد ملی کرونا و مسئولان وزارت بهداشت حالا که سویه جدید کرونا وارد کشور شده است، باید در لغو محدودیت های کرونایی دقت کنند که مبادا کشور وارد پیک ششم کرونا شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید