زالی: تزریق دوز چهارم واکسن کرونا مشخص نیست
ایسنا علوم پزشکی تهران – رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سبد واکسیناسیون ایرانی دارای تنوع بسیاری است، گفت: تزریق دوز چهارم واکسن کرونا مشخص نیست و باید حداقل ۳ ماه از شیوع اومیکرون بگذرد. علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ظهر امروز در حاشیه بازدید از مراکز درمانی و […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سبد واکسیناسیون ایرانی دارای تنوع بسیاری است، گفت: تزریق دوز چهارم واکسن کرونا مشخص نیست و باید حداقل ۳ ماه از شیوع اومیکرون بگذرد.
علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ظهر امروز در حاشیه بازدید از مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان دماوند در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تلاشهای نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس اظهار کرد: رسولینژاد تلاش میدانی بسیار گستردهای برای گسیل منابع استانی و ملی جهت رفع چالشهای مختلف شهرستان های دماوند و فیروزکوه به ویژه حوزه بهداشت و درمان انجام میدهند.
وی افزود: امروز با حضور مدیران دانشگاه علوم پزشکی از یک ساختمانی بهداشتی در شهر کیلان که قریب به ۱۱ سال در مدار قرار نگرفته است، بازدید کردیم و مقرر شد در اسرع وقت نسبت به بازسازی آن اقدام گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: طی سفر امروز، معاونت بهداشتی دانشگاه، مدلی را تعریف کردند که اگر قرار باشد تا مرکز بهداشتی در زمره مدار ارائه خدمات قرار گیرد، بتوانیم در قالب هیئت امنایی از ظرفیتهای مردمی و مسئولان محلی استفاده کنیم و به نظر میرسد با این مدل بتوانیم نسبت به رفع چالشهای موجود در شهرستان دماوند اقدام نماییم.
زالی ادامه داد: این مدلسازی مدیریت را به تصویب هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی خواهیم رساند تا به هیئت امناهای مجموعههای بهداشتی اصالت و هویت میدهیم؛ در بازدید از مجموعه بهداشتی شهر آبسرد قرار شد که با همت مسئولان و خیران محلی، جلسات فنی داشته باشیم و میزان مشارکت خیران برای احداث درمانگاه جدید مشخص گردد.
وی با اشاره به بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه (س) شهر دماوند تصریح کرد: با توجه به جایگاه نوستالژیک خاصی که بیمارستان حضرت فاطمه (س) برای مردم دماوند دارد، طبیعتا هرگونه اقدام عمرانی و تجهیزاتی در این بیمارستان مورد اقبال مردم قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با قدردانی از تلاش خیران در کنار مدیریت پرتلاش بیمارستان حضرت فاطمه(س) بیان کرد: کار ارزندهای در این بیمارستان انجام و در کمتر از ۹۰ روز، ساختمان درمانگاه جدید احداث شده است؛ زالی خاطرنشان کرد: بهسازی فضای اورژانس این بیمارستان انجام شده و پروژه تکمیل آن با شتاب خوبی پیش میرود و برنامه ما این است در تامین تجهیزات مورد نیاز و نیروی انسانی برای بیمارستان حضرت فاطمه (س) دماوند در کنار رفع کاستیهای نیروی انسانی و اعتباری بیمارستان سوم شعبان به عنوان دو قطب درمانی در دماوند اقداماتی را انجام دهیم.
وی اضافه کرد: ساخت درمانگاه جدید در بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند طی ۹۰ روز رکورد عمرانی در مجموعه پروژههای دانشگاه علوم پزشکی محسوب میشود که امیدواریم در ادامه مسیر با همت خیران و مسئولان بقیه فازهای این بیمارستان به سرانجام برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص اهمیت نوع تزریق دوز سوم واکسن کرونا اظهار داشت: سازمان جهانی بهداشت اخیراً مقاله ای را منتشر کرده که در روز سوم فارغ از اینکه واکسن همگن یا ناهمگن باشد، سرعت واکسیناسیون مهم است؛ یعنی قبل از اینکه برند واکسن اهمیت داشته باشد، تزریق دز سوم در فاصله سه ماه بعد از تزریق دوز دوم انجام شود.
زالی افزود: پیشنهاد ما این است که همه افرادی که تاکنون واکسن دز دوم دریافت کرده و سه ماه از آن گذشته، سریعاً نسبت به تزریق واکسن دز سوم اقدام نمایند؛ سبد واکسن ایرانی بسیار متنوع شده و اکنون در حال حاضر پلتفرمهای ویروس ضعیف شده و پروتئینی را داریم به خصوص واکسن جدید که به مجموعه اضافه شده علاوه بر برکت، واکسن رازی، پاستور و غیره نیز وجود دارد.
وی گفت: انجام مرحله چهارم واکسیناسیون هنوز مشخص نیست، چراکه حداقل باید سه ماه از شیوع ویروس جدید امیکرون بگذرد و هنوز این موضوع غیرقابل پیشبینی است؛ یکی از مسائلی که به کنترل بیماری کووید ۱۹ کمک میکند، عدالت در واکسیناسیون در عرصه جهانی است که متاسفانه بخش زیادی از کشورهای که فقیر هستند، هنوز واکسیناسیون کافی را دریافت نکردهاند و این میتواند به عنوان یک خطر در جهشهای بعدی شیوع کرونا باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید