گریه کنید! محققان ۸ فایده گریه کردن را مطرح کردند
ایسنا علوم پزشکی تهران – گریه اغلب به عنوان یک احساس منفی در نظر گرفته می شود. در واقع، برخی گریه کردن را نشانه ضعف می دانند. اما وقتی اشک می ریزیم می توانیم خوشحال، غمگین، عصبانی، ناامید و متاثر باشیم. در واقع، داشتن یک گریه خوب بسیار بیشتر از چیزی است که به نظر […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – گریه اغلب به عنوان یک احساس منفی در نظر گرفته می شود. در واقع، برخی گریه کردن را نشانه ضعف می دانند. اما وقتی اشک می ریزیم می توانیم خوشحال، غمگین، عصبانی، ناامید و متاثر باشیم. در واقع، داشتن یک گریه خوب بسیار بیشتر از چیزی است که به نظر می رسد.
چرا گریه؟
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، گریه کردن می تواند هم برای بدن و هم برای ذهن شما مفید باشد. محققان فواید گریه کردن را مطرح کردند که در ادامه آمده است:
گریه بدن را سم زدایی می کند
اشک می تواند بدن را به روش های مختلف سم زدایی کند. به عنوان مثال، اشک های رفلکس می توانند مواد زائد مانند دود، گرد و غبار و شن را از چشمان شما پاک کنند.
اشک های مداوم
اشک های مداوم چشم های شما را چرب می کند و به محافظت از آنها در برابر عفونت کمک می کند. آنها به حفظ عملکرد مجاری اشک کمک می کنند و چشم ها را به اندازه ای مرطوب نگه می دارند که بدون سرریز شدن راحت باشند.
اشک های احساسی
اثرات اشک های عاطفی بیشتر از آن چیزی است که فکر می کنید مفید است. اشک در نتیجه یک واکنش عاطفی حاوی هورمون های استرس مانند کورتیزول و سایر سموم ریخته می شود. اگر این سموم دفع نشوند، می توانند بدن را خراب کنند. بنابراین داشتن یک گریه خوب سطح استرس کلی را کاهش می دهد.
گریه کردن به آرامش انسان کمک می کند
به گفته بسیاری از روانشناسان، گریه کردن ممکن است یکی از بهترین مکانیسم های شما برای تسکین خود باشد.
گریه کردن به عنوان نوعی تنظیم عاطفی، تسکین دهنده نوعی تنظیم هیجان در نظر گرفته می شود. سیستم عصبی پاراسمپاتیک (PNS) را فعال می کند، که به نوبه خود به استراحت و هضم بدن شما کمک می کند.
گریه درد را کدر می کند
داشتن یک گریه خوب می تواند به کاهش درد جسمی و روحی کمک کند. هنگامی که برای مدت طولانی گریه می کنیم، بدن ما اکسی توسین و مواد افیونی درون زا، که در غیر این صورت به نام اندورفین شناخته می شود، آزاد می کند.
هنگامی که این مواد شیمیایی که باعث ایجاد حس خوب می شوند، آزاد می شوند، بدن شما ممکن است وارد مرحله بی حسی شود. اکسی توسین هورمون قدرتمندی است که معمولاً زمانی ترشح میشود که افراد بغل میشوند، رابطه جنسی برقرار میکنند یا از نظر اجتماعی با هم ارتباط برقرار میکنند. بنابراین به شما احساس آرامش یا رفاه می دهد. در واقع، این نمونه دیگری از این است که چگونه گریه کردن یک عمل آرامش بخش است.
گریه باعث بهبود خلق و خو می شود
تحقیقات نشان می دهد که در کنار کمک به کاهش درد، گریه، به ویژه هق هق کردن، حتی ممکن است خلق و خوی شما را بهبود بخشد. در واقع، افراط در یک نقطه از گریه کردن هرازگاهی به عنوان یک راه مثبت برای تقویت روحیه در نظر گرفته می شود.
وقتی گریه می کنید، اغلب چند نفس سریع هوای خنک می کشید. تنفس در هوای خنک تر می تواند به تنظیم و حتی کاهش دمای مغز شما کمک کند. وقتی خمیازه می کشید همین اتفاق می افتد. نکته اصلی این است که یک مغز خنک برای بدن و ذهن شما لذت بخش تر از یک مغز گرم است. بنابراین، هر چند وقت یک بار در یک جلسه هق هق کردن می توانید خلق و خوی شما را تقویت کند.پ
گریه کردن به شما کمک می کند تا از غم و اندوه خلاص شوید
گریه توسط طیفی از احساسات تحریک می شود – از همدلی و تعجب گرفته تا عصبانیت و اندوه. به هر دلیلی، باز کردن دروازههای سیل راهی است تا به اطرافیانتان بفهمانید که به حمایت نیاز دارید. این به عنوان یک مزیت بین فردی شناخته می شود.
گریه چیزی است که به عنوان رفتار دلبستگی شناخته می شود. فقط باید گریه کودک را بشنوید تا متوجه شوید که به مراقبت محبت آمیز نیاز دارد. به همین ترتیب، بزرگسالان برای به دست آوردن آرامش و مراقبت از دیگران گریه می کنند. اما این تنها در صورتی کار میکند که یک شبکه پشتیبانی اجتماعی قوی داشته باشید تا زمانی که تراشهها از کار بیفتند، دوباره از آن استفاده کنید.
پذیرش سوگ
این هرگز آسان نیست که دل و ذهن خود را در مورد مرگ یکی از عزیزانتان بشناسید، و گریه کردن اغلب بخش مهمی از روند سوگواری است.
فرآیند سوگواری می تواند طولانی شود و دوره هایی از غم و اندوه، بی حسی، احساس گناه و عصبانیت را شامل می شود. هر کس به روش خود با ضرر برخورد می کند. گریه می تواند به شما کمک کند سوگ را پردازش کرده و بپذیرید، و مانند اشک ریختن برای درد کسل کننده و بهبود خلق و خو عمل می کند.
همه ما به دلایل مختلف گریه می کنیم. گریه می تواند در پاسخ به چیزی غم انگیز یا حتی خنده دار باشد. اشک همچنین می تواند در مواقع استرس یا در نتیجه ترس یا تهدید جاری شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید