تصمیمات وزارت بهداشت و کمیته علمی کووید ۱۹ برای بازگشایی مدارس
ایسنا علوم پزشکی تهران – معاون درمان وزارت بهداشت و دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در خصوص تصمیمات کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ پیرامون بازگشایی مدارس با حضور دانش آموزان، توضیحاتی ارائه دادند. قاسم جان بابایی، صبح سه شنبه در حاشیه نشست کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در مرکز همایشهای بیمارستان قلب شهید رجایی، […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – معاون درمان وزارت بهداشت و دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در خصوص تصمیمات کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ پیرامون بازگشایی مدارس با حضور دانش آموزان، توضیحاتی ارائه دادند.
قاسم جان بابایی، صبح سه شنبه در حاشیه نشست کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در مرکز همایشهای بیمارستان قلب شهید رجایی، گفت: این کمیته تصمیم گیری علمی انجام میدهد و جوانب کار را در نظر میگیرد.
وی افزود: بسته بودن مدارس و آسیبهایی که به دانش آموزان وارد میشود و به طور کلی جوانب این تصمیم را در نظر میگیرد. در این بین، اولویت با استانهایی است که کمترین میزان بار بیماری را دارند که مهمترین فاکتور در هر منطقه است و حتماً باید لحاظ شود.
جان بابایی ادامه داد: نمیتوان به یکباره برای بازگشایی مدارس در سراسر کشور اقدام کرد و نکته بعدی، نوع دروسی است که حتماً باید حضوری باشد.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: قطعاً کارایی آموزش مجازی برای برخی از دروس به میزان آموزش حضوری نیست و باید این نکات را مدنظر قرار بدهیم.
وی افزود: نکته بعدی رعایت پروتکلهای بهداشتی و زیرساختهای لازم در مدارس است. واکسیناسیون دانش آموزان یک بخش از کار است، و استفاده از ماسک و رعایت پروتکلها حتماً باید لحاظ شود.
حضور دانش آموزان در مدارس تدریجی خواهد بود
دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ با عنوان این مطلب که بازگشایی مدارس باید با تعداد کم روزها انجام شود، گفت: آموزش مجازی نباید تعطیل شود.
حمیدرضا جماعتی، روز سه شنبه در حاشیه جلسه کمیته علمی کشوری کنترل کووید ۱۹ اظهار داشت: یکی از مباحثی که امروز مورد بحث قرار گرفت، هوشمند کردن محدودیتها است که بر اساس برنامه ریزی که در معاونت علمی ریاست جمهوری انجام شده، مورد ارزیابی قرار گرفت. موضوع دوم که درباره آن بحث شد، بحث بازگشایی مدارس و مراکز علمی و دانشگاهی بود که برنامهریزی ها در اینجا مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی درباره وضعیت بازگشایی مدارس، گفت: امروز نتایجی که در دنیا درباره چگونگی بازگشایی و شرایطی که باید وجود داشته باشد، مورد ارزیابی قرار گرفت. یکسری شرایط مربوط به مسئولان و مردم است و یکسری هم شرایطی است که وزارت آموزش و پرورش بتواند فراهم کند تا بتوانیم بازگشاییها را تسریع کنیم.
جماعتی افزود: اگر بازگشاییها انجام نشود، میتواند باعث ایجاد اشکالاتی در آموزش و سلامت روان کودکان شود.
وی ادامه داد: در عین حال بازگشاییها باید با تعداد کم روزها انجام شود. آن هم بدون اینکه اقدامات و اموزشهای مجازی تعطیل شود. به عنوان مثال بازگشایی از یک روز در هفته آغاز شود و بر اساس پروتکلهایی که آموزش و پرورش و با کمک کمیته علمی انجام میدهند که میتوانند با کمک مجامع علمی اقدامات را انجام دهند تا به تدریج به سمت بازگشاییها رویم. البته این موارد به بحث واکسیناسیون و رعایت موارد بهداشتی وابسته است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید