گزارش نخستین روز مدرسه لیزر و فوتونیک زیست پزشکی
اولین روز از دومین مدرسه بین المللی «لیزر و فوتونیک زیست پزشکی» روز شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ با حضور اساتید، دانشجویان و محققان بین رشته ای علوم پایه و علوم پزشکی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این رویداد علمی که به صورت مجازی برگزار می شود، سه سخنرانی […]
اولین روز از دومین مدرسه بین المللی «لیزر و فوتونیک زیست پزشکی» روز شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ با حضور اساتید، دانشجویان و محققان بین رشته ای علوم پایه و علوم پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، در این رویداد علمی که به صورت مجازی برگزار می شود، سه سخنرانی علمی در حوزه مباحث فیزیکی پایه و چهار ارائه کاربردی انجام شد.
اساتید برجسته فیزیک، دکتر احمد امجدی از دانشگاه صنعتی شریف، دکتر پرویز پروین از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتر عزالدین مهاجرانی از پژوهشکده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی مطالب خود را در ارتباط با «کلیات تصویربرداری»، «سنسورهای نوری -آکوستیکی فابری پرو و کاربرد آن در پزشکی» و «برهمکنش نور-بافت» ارائه کردند و جلسات با پرسش و پاسخ به پایان رسید.
اولین سخنران جلسه عصر، هومبرتو کابررا صاحب کرسی دکتری تخصصی فیزیک و مشاور علمی مرکز تحقیقات فیزیک نظری عبدالسلام ایتالیا سخنرانی خود را با موضوع «علوم و کاربرد تابش نور و تحریک» انجام داد. او در این سخنرانی به تشریح جدیدترین توسعه سیستم ژل الکتروفورزیس نوری با ویژگی حساسیت و دقت بالاتر نسبت به موارد موجود، پرداخت.
در ادامه دکتر هدی کشمیری نقاب و خانم دکتر مطهره رضوان پژوهشگران گروه ترمیم نوری مرکز تحقیقات لیزر پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، «کاربردهای نوری در مطالعات آزمایشگاهی سلولی (شامل تنوع میکروسکوپهای مورد استفاده و سیستمهای مورد استفاده علوم دارویی) را ارائه دادند.
سپس، دکتر میناسادات نادری عضو هیات علمی گروه لیزر پزشکی مرکز تحقیقات لیزر پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، به اهمیت و نمونه های کاربرد سیستم نوری تصویربرداری و طیفسنجی در بررسیهای ساختاری و عملکردی پروتئینها و برهمکنشهای پروتئن-پروتئن پرداخت.
در آخرین سخنرانی در نخستین روز مدرسه بین المللی «لیزر و فوتونیک زیست پزشکی»، دکتر سارا پهلوان هیئت علمی گروه زیستی پژوهشگاه رویان، مبحث کاربرد نور در مطالعات قلب و عروق را ارائه کرد و نمونههایی از کاردیوگرافی نوری، توسعه سیستم های انژیوپلاستی نوری و بررسیهای سلولی و حیوانی سلامت قلب را بهوسیله نور شرح داد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید