دیدار رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با دکتر حسین قناعتی؛سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران
رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران همزمان با آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس با حضور در دفتر دکتر حسین قناعتی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با وی دیدار و گفتگو کردند. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ دکتر مسعود حبیبی ضمن تکریم جانفشانیهای رزمندگان، گروههای پزشکی و […]
رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران همزمان با آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس با حضور در دفتر دکتر حسین قناعتی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با وی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران؛ دکتر مسعود حبیبی ضمن تکریم جانفشانیهای رزمندگان، گروههای پزشکی و اساتید دانشگاه در دفاع مقدس گفت: افرادی که در جبهههای جنگ و دفاع مقدس حضور داشتند و بعد از جنگ هم در عرصه علمی با تلاش بسیار محل اثر بودند و بهترینها شدند، همیشه باعث فخر و مباهات میباشند که یکی از این عزیزان دکتر قناعتی است که با عنایت الهی، باعث افتخار کشورمان میباشد،.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: دکتر قناعتی امروز هم در با اهمیتترین کرسی علم و دانش کشور است و به امید خدا محل رویشهای فراوان در زمینههای خدمت به مردم و تولید علم خواهد بود و قطعا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در خدمت ایشان، دانشگاه و جامعه دانشگاهی خواهد بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر انجام عمل صالح و مخلصانه برای خدا گفت: بشری که بدون خدا باشد حتی اگر انیشتین هم شود فایدهای نخواهد داشت.
دکتر قناعتی با تاکید بر آنکه جامعه با شعار اصلاح نمیشود گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی، مجموعه متدینی است. اگر شما با خدا عمل کنید و با خود عهد کنید که از صبح تا شب در خدمت خدا باشید اطمینان داشته باشید که خدا کمکتان خواهد کرد.
او اضافه کرد: خداوند رحمت و برکت خود را به کسی میدهد که با خدا باشد. شهید سلیمانی نمونهای برای این موضوع است. کشور و سپاه استراتژیستهای بزرگی دارد اما خداوند ایشان را برجسته کرد چون ایشان برای خدا کار میکرد.
در ادامه دکتر حبیبی و معاونان جهاد دانشگاهی توضیحاتی در خصوص فعالیتهای جهاد دانشگاهی ارائه دادند.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی گفت: فعالیتهای پژوهشی با رویکرد مبتنی بر حل مشکل در دو زمینه در حال اجراست. یکی از این زمینهها زخم و ترمیم بافت است که این فعالیتها در پژوهشکده فن آوریهای نوین زخم و ترمیم بافت با انجام پژوهشهای بنیادی و کاربردی، توجه به توانمندسازی شاغلین حوزه سلامت، انجام پژوهشهای فناورانه در زمینه کسب دانش فنی و تولید زخم پوشهای رایج و نوین و تلاش در راستای تجاری سازی یافتههای پژوهشی صورت میگیرد.
دکتر محسن فاتح افزود: زمینه دیگر فعالیتهای پژوهشی انجام طرحهای تحقیقاتی در راستای پیشگیری از بروز مشکلات جسمی از طریق شناسایی و ارائه راهکارهای ممکن در اصلاح سبک زندگی افراد جامعه در قالب مجموعه تحقیقاتی سبک زندگی سالم میباشد.
مدیرعامل شرکت یارا که در راستای تجاریسازی اقدامات پژوهشی فعالیت میکند توضیحاتی در خصوص تولید زخم پوشهای در حال ساخت در جهاد ارائه داد.
احسان فیضآبادی گفت: دانش فنی ساخت زخم پوش را تکمیل کردیم و موافقت اصولی ساخت سه نوع زخم پوش نوین نیز اخذ شده است و درحال تجاری سازی محصولاتمان هستیم امید است تا آخر امسال بتوانیم از زخم پوشها رونمایی کنیم.
دکتر قناعتی ضمن استقبال از این طرح خواستار ارائه گزارشی کامل در این خصوص شد تا زمینه حمایت بیشتر برای تولید هرچه سریعتر این زخم پوشها را فراهم آورد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای شاخص فرهنگی از جمله نکوداشت مقام استاد گفت: قریب به ۱۰ کانون فرهنگی فعال در این معاونت فعال هستند که در شرایط کنونی و متاثر از کرونا، فعالیت کمتری دارند.
دکتر یاری تصریح کرد: قالب کانونها با پیشنهاد، اجرا و همراهی دانشجویان شکل گرفته و فعالیت میکند و سعی شده از صفر تا صد برگزاری برنامهها بر عهده دانشجویان باشد.
دکتر یاری همچنین با اشاره به معاونین جوان دانشگاه به عنوان دانشجویان دیروز تشریح کرد: فرصت دادن به جوانان باعث میشود در آینده مدیران خوبی تحویل این دانشگاه و جامعه دهیم.
وی ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر قناعتی در جمع جوانان و دانشجویان افزود: امید است با بهبود شرایط کرونا و حضور جنابعالی، فضای کار دانشجویی بازتر شود و رخوت و سردی که در تشکلها، انجمنها و دیگر نهادهای دانشجویی است، از بین برود.
همچنین با پیشنهاد و تاکید دکتر قناعتی مبنی بر برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی و نیز سابقه برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع حجاب در اسفندماه سال ۹۸، مقرر شد، پس از بهبود شرایط کرونا این برنامهها نیز ادامه یابد.
در ادامه ابوالفضل امینی هرندی، مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به تشریح فعالیتهای انتشارات جهاد و ایسنا علوم پزشکی تهران پرداخت.
دکتر قناعتی ضمن بیان اهمیت رسانه گفت: روابط عمومی دانشگاه در حال ایجاد رسانه سلامت می باشد در این خصوص همکاری و ارتباط داشته باشید.
در ادامه معاون آموزش و کارآفرینی با اشاره به برگزاری دورههای مهارتی کوتاه مدت به عنوان اولین ماموریتهای آموزشی جهاد دانشگاهی گفت: امروزه حوزه سلامت نیازمند اتخاذ رویکرد حل مسئله است و جهاد دانشگاهی در این مسیر به خوبی میتواند دانشگاه را همراهی کند.
دکتر سالار ارزیده با اشاره به سابقه برگزاری دورههای مهارتی مدیریت و نوآوری سلامت در چارچوب Health MBA در جهاد دانشگاهی در راستای پاسخ به این نیاز مدیران و دانش آموختگان سلامت اشاره کرد.
وی افزود: در همین مسیر جهاد دانشگاهی از بهمن ماه سال گذشته برنامهای را با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت اولیه طرح ریزی نمود که در قالب آن بتوان با تاسیس یک مرکز تخصصی نوآوری و حل مسئله در خدمات سلامت، نقش پیشرو و الگویی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در کشور در این حوزه نیز بازتعریف نمود که امیدواریم با حضور و نگاه مساعد ریاست دانشگاه این امر پیگیری شده و به انجام برسد.
دکتر ارزیده تصریح کرد: در طراحی اولیه، طراحان این مرکز تخصصی نوآوری خدمات سلامت تلاش دارند با توانمندسازی و راهبری مدیران و کارشناسان صف مقدم ارائه خدمات سلامت در مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه، فعالیتها و اقدامات نوآورانه و حل کننده مسائل را در حوزه خدمات بالینی سلامت راهبری و به نتایج عینی در این زمینه رهنمون نمایند.
دکتر علیرضا بهرامی؛ معاون پشتیبانی سازمان نیز با ارائه توضیحاتی در این خصوص ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات در حوزه درمان، مسائل مدیریتی است. اگر دانشگاه بتواند این دوره را ویژه مدیران مراکز برگزار کند، در کار این مراکز ارتقا صورت خواهد گرفت و جهاد دانشگاهی آماده است متناسب با نیازهای مراکز این دوره ها را باز تعریف نماید.دکتر قناعتی همچنین با تاکید بر اهمیت آموزش تخصصی مدیران، فراگیری دورههای DBA و MBA را از ضرورتهای فعالیت مدیران در مجموعههای مختلف دانست.
امیر للـهگانی، مدیر امور درمان سازمان هم با بیان اینکه اکثر فعالیتهای درمانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بستری برای کارهای پژوهشی است افزود: اگر ما در حوزههایی مثل زخم، آسم و الرژی و پوست و لیزر وارد شدهایم به خاطر فعالیتهای پژوهشی ما در این حوزههاست.
او همچنین گزارشی از همکاری با مرکز بهداشت در پایگاه تجمیعی واکسیناسیون ارائه کرد.
سرپرست دانشگاه در پایان این نشست صمیمانه به استمرار همکاریها و حمایت از فعالیتهای فن آورانه تاکید کرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید