تحقیقات جدید محققان برای ردیابی منشاء COVID-19 + تصاویر
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان در حال جمع آوری نمونه هایی از خفاش های شمال کامبوج به منظور درک همه گیری ویروس کرونا هستند و به منطقه ای برمی گردند که یک دهه قبل ویروس بسیار مشابهی در حیوانات پیدا شده بود. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، دو نمونه از خفاش های […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان در حال جمع آوری نمونه هایی از خفاش های شمال کامبوج به منظور درک همه گیری ویروس کرونا هستند و به منطقه ای برمی گردند که یک دهه قبل ویروس بسیار مشابهی در حیوانات پیدا شده بود.
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، دو نمونه از خفاش های نعل اسبی در سال ۲۰۱۰ در استان استونگ ترنگ در نزدیکی لائوس جمع آوری شد و در فریزرها در Institut Pasteur du Cambodge (IPC) در پنوم پن نگهداری شد.
آزمایشات انجام شده بر روی آنها در سال گذشته نشان داد که یکی از بستگان نزدیک ویروس کرونا است که بیش از ۴.۶ میلیون نفر را در سراسر جهان کشته است.
یک تیم تحقیقاتی هشت نفره IPC به مدت یک هفته در حال جمع آوری نمونه از خفاش ها و ثبت گونه ها، جنس، سن و سایر جزئیات آنهاست. تحقیقات مشابه در فیلیپین نیز در حال انجام است.
ثوری هوم، هماهنگ کننده میدانی به رویترز گفت: «ما امیدواریم که نتیجه این مطالعه بتواند به جهان کمک کند تا درک بهتری از COVID-19 داشته باشند.»
گونه های میزبان مانند خفاش ها معمولاً هیچ علامتی از عوامل بیماری زا را نشان نمی دهند، اما در صورت انتقال به انسان یا حیوانات دیگر می توانند ویرانگر باشند.
دکتر Veasna Duong، رئیس ویروس شناسی در IPC، گفت که موسسه وی در دو سال گذشته چهار سفر از این دست انجام داده است، به این امید که سرنخ هایی در مورد منشا و تکامل ویروس منتقل شده توسط خفاش وجود داشته باشد.
وی به رویترز گفت: «ما می خواهیم دریابیم که آیا ویروس هنوز وجود دارد یا خیر … و بدانیم که چگونه ویروس تکامل یافته است.»
ویروس های کشنده ناشی از خفاش ها عبارتند از ابولا و سایر ویروس های کرونا مانند سندرم تنفسی حاد شدید (SARS) و سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS).
اما Veasna Duong گفت که انسانها مسئول ویرانی ناشی از COVID-19 ، به دلیل تداخل و تخریب زیستگاه های طبیعی هستند.
وی گفت: «اگر سعی کنیم نزدیک حیات وحش باشیم، احتمال انتقال ویروس توسط حیات وحش بیش از حد معمول است. احتمال تبدیل ویروس به انسان نیز بیشتر است.»
جولیا گیلبو، مهندس تحقیق در واحد ویروس شناسی IPC، می گوید که این پروژه با بودجه فرانسوی همچنین به بررسی چگونگی نقش تجارت حیات وحش می پردازد.
گیلباود گفت: این پروژه با هدف ارائه دانش جدید در مورد زنجیره های تجاری گوشت وحشی در کامبوج، ثبت تنوع ویروس های کروناویروس در این زنجیره ها و توسعه یک سیستم تشخیص زودهنگام انعطاف پذیر و یکپارچه از رویدادهای سرایت ویروس صورت می گیرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید