زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بازدید کرد
دکتر زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس با حضور در جمع اعضا هیئت علمی و مدیران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از بخش های مختلف پژوهشی و درمانی این سازمان بازدید و با مدیران و اعضاء هر یک از بخش ها گفت و گو کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی […]
دکتر زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس با حضور در جمع اعضا هیئت علمی و مدیران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از بخش های مختلف پژوهشی و درمانی این سازمان بازدید و با مدیران و اعضاء هر یک از بخش ها گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر زهره الهیان با حضور در پژوهشکده فناوری نوین زخم و ترمیم بافت (یارا) و گفتگو با مدیران و محققین این سازمان، ضمن گفتگو در جریان فعالیت های پژوهشی این مجموعه قرار گرفت.
در این دیدار دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ضمن خوش آمدگویی به بیان تاریخچه و گزارش کلی از فعالیت ها و اقدامات سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی پرداخت و مدیران مجموعه به توضیح درباره اهم طرح های پژوهشی در حال انجام ، کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت، تولید فناوری های نوین و موثر در درمان همچون سلول درمانی و ماگوتتراپی، اخذ موافقت اصولی برای تولید سه زخم پوش نوین در پژوهشکده برای درمان زخم وترمیم بافت و فعالیت های آموزش برای گروه های پزشکی و… پرداختند.
در ادامه الهیان نماینده و رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاشهای انجام پذیرفته و خداقوت به اعضا جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: برای درمان زخم حتما روشهایی با استفاده از گیاهان دارویی یا روش های مرسوم طب سنتی داریم که لازم است این روشها با متدهای علمی به آزمون گذاشته شوند، چه بسا در این حوزه در دنیا حرف داشته باشیم چرا که طب ایرانی با عنوان medicine persian در who ثبت و شناخته شده و در هیچ کشور دیگری چنین ظرفیتی وجود ندارد و به معنای واقعی کلمه طب ایرانی منحصر به فرد است.
الهیان با اشاره به سابقه طولانی مدت پژوهش در جهاد دانشگاهی بیان کرد: وجه تمایز تحقیقات در مجموعه جهاد دانشگاهی این است که برخلاف تحقیقات و مقالات متعددی که اغلب دردی از کشور دوا نمی کنند در جهت حل مساله تحقیقات صورت میگیرد؛ یعنی اگر مشکل و چالشی در کشور وجود داشته باشد پژوهش ها و تحقیقات جهاد برای حل آن مساله هدایت می شود.
وی در ادامه افزود : وجود موانع برای فرزند آوری از جمله مشکلات جدی است که ساختار جمعیتی کشور را تحت تاثیر قرار داده است که متاسفانه به زودی در کشور شاهد یک جمعیت سالمند خواهیم بود که از هم اینک باید با در نظر گرفتن جوانب فرهنگی، حمایت از مادران برای فرزند آوری لحاظ شود و هم باید در زمینه مراقبت از سالمندان که نیاز اینده است، اقدامات لازم صورت گیرد.
همچنین الهیان گفت : ایده ای که جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در زمینه مراقبت از سالمندان دارد، بسیار مناسب و موثر است و حتماً با این ایده می توان بخشی از مشکلات آینده را برطرف کرد.
الهیان در ادامه حضور خود در گروه های پژوهشی و آزمایشگاه های تحقیقاتی، ضمن گفتگو با محققین و پژوهشگران از نزدیک شاهد روند فعالیت های تحقیقاتی بود. همچنین در ادامه بازدید از مرکزدرمانی زخم و ترمیم بافت و مرکز درمان در منزل جهاد دانشگاهی با پزشکان و کادر درمان این مراکز گفتگو کرد و در این دیدار با تاکید بر بهرمندی بیشتر از ظرفیت های فضای مجازی و تله مدیسین از خدمات ارائه شده در دوره کرونا تشکر و قدردانی کرد.
در پایان الهیان از پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهاد دانشگاهی بازدید و در جریان روند واکسیناسیون کرونا قرار گرفت.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید