سازمان جهانی بهداشت: گونههای به شدت قابل انتقال در حال سرایت هستند/ تا پایان همه گیری کرونا راهی طولانی در پیش است
ایسنا علوم پزشکی تهران – «هانس کلاگ» مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت با اعلام اینکه همه گیری کووید – ۱۹ هنوز پایان نیافته است، هشدار داد که نباید محدودیت های کرونایی را به سرعت کاهش داد. به گزارش خبرگزاری تاس، وی گفت: ممکن است تابستان باشد، اما تا پایان همه گیری، راهی طولانی در […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – «هانس کلاگ» مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت با اعلام اینکه همه گیری کووید – ۱۹ هنوز پایان نیافته است، هشدار داد که نباید محدودیت های کرونایی را به سرعت کاهش داد.
به گزارش خبرگزاری تاس، وی گفت: ممکن است تابستان باشد، اما تا پایان همه گیری، راهی طولانی در پیش است.
وی افزود: خستگی ناشی از همه گیری، به سلامت روانی همگی ما آسیب زده و طبیعی است که مردم بخواهند پس از یک دوره چالش برانگیز احساس رهایی کنند. اما ما تابستان گذشته در این موقعیت بودیم، زمانی که محدودیت ها به سرعت کاهش یافت و دیدیم که موارد ابتلا به بیماری و مرگ ناشی از آن در سراسر منطقه افزایش فاجعه باری داشت و باعث شد بار دیگر به قرنطینه بازگردیم.
کلاگ تاکید کرد: حال پس از بیش از یک سال فشار بر سیستم های بهداشتی، مدارس، معیشت، اقتصاد و سلامت فیزیکی و روانی مان، نمی توانیم همان اشتباه را مرتکب شویم.
وی گفت: اگرچه واکسیناسیون در سراسر اروپا به سرعت ادامه دارد، بخش بزرگی از مردم هنوز واکسن نزده اند، درحالی که گونه های به شدت قابل انتقال در حال سرایت هستند.
کلاگ افزود: در آن واحد، می بینیم که کاهش سلامت عمومی و اقدامات اجتماعی به افزایش موارد ابتلا به کووید – ۱۹ منتهی می شود و در جایی که درصد واکسیناسیون بالا نباشد، به ویژه در میان آسیب پذیرترین قشرها، این مساله باعث افزایش بستری شدن بیماران، فشار بر سیستم های بهداشت و سلامت و جان باختن افراد می شود.
تازه ترین آمار از ابتلا ۱۹۱ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۲۸۱ نفر به کووید – ۱۹ در سراسر جهان حکایت دارد. از این تعداد، ۴ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۶۷۲ نفر بر اثر ابتلا به کووید – ۱۹ جان باخته و ۱۷۴ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۶۷۵ نفر بهبود یافته اند.
کشورهای آمریکا، هند و برزیل به ترتیب بیشترین موارد ابتلا به کرونا و فوتی های ناشی از آن را در سراسر جهان دارا هستند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید