محققان بریتانیایی: مشکلات عصبی در ۴ درصد کودکان مبتلا به کرونا بروز می کند
ایسنا علوم پزشکی تهران – نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که تقریباً ۴ درصد از کودکان بستری شده کرونایی در نهایت دچار عوارض نورولوژیکی می شوند. به گزارش مدیکال نیوز، تا به امروز، میزان عوارض عصبی و روانپزشکی مرتبط با عفونت کروناویروس در کودکان به خوبی درک نشده است. تیم تحقیق با هدف […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که تقریباً ۴ درصد از کودکان بستری شده کرونایی در نهایت دچار عوارض نورولوژیکی می شوند.
به گزارش مدیکال نیوز، تا به امروز، میزان عوارض عصبی و روانپزشکی مرتبط با عفونت کروناویروس در کودکان به خوبی درک نشده است. تیم تحقیق با هدف تحلیل دامنه و شیوع این عوارض در کودکان و نوجوانان بستری در بیمارستان به انجام این تحقیق پرداخت.
در این مطالعه، ۵۲ مورد مشکل نورولوژیکی شناسایی شد. موارد تشخیصی شامل وضعیت صرع، آنسفالیت، سندرم گیلنباره، تشنج، روان پریشی، و حمله ایسکمیک گذرا بود.
برآورد شیوع عوارض عصبی مرتبط با عفونت و سندرم چند سیستمی التهابی کودکان در کودکان و نوجوانان بستری در بیمارستان حدود ۳.۸ مورد در هر ۱۰۰ بیمار است.
گذشته از عوارض تنفسی و قلبی عروقی، بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در معرض خطر بالایی از بروز علائم عصبی از جمله انسفالوپاتی، سکته مغزی، اختلالات عصبی عضلانی و تشنج هستند. مشخص شده است در کودکان مبتلا به کووید ۱۹ که عفونت کروناویروس با سندرم التهاب چند سیستم در کودکان ارتباط دارد که یک بیماری نادر اما جدی با التهاب ثانویه شدید است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید