سازمان جهانی بهداشت: کمتر از ۱۰ درصد جمعیت زمین آنتی بادی کووید-۱۹ دارند
ایسنا علوم پزشکی تهران – خانم «سومیا سوامیناتان» دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: کمتر از ده درصد مردم جهان آنتی بادی های ویروس کرونا تولید کرده اند و واکسیناسیون تنها راه تحقق مصونیت جمعی است. به گزارش آرتی، سوامیناتان در گفتگویی که از طریق سایت توییتر منتشر شد، با اشاره به اینکه سازمان جهانی […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – خانم «سومیا سوامیناتان» دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: کمتر از ده درصد مردم جهان آنتی بادی های ویروس کرونا تولید کرده اند و واکسیناسیون تنها راه تحقق مصونیت جمعی است.
به گزارش آرتی، سوامیناتان در گفتگویی که از طریق سایت توییتر منتشر شد، با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت مطالعات مرتبط با تحلیل و تجزیه کانون های عفونت ویروسی را در برخی شهرهای جهان دنبال می کند، اظهار داشت: علی رغم اینکه در برخی موارد نتایج تحقیقات نشان می دهد که حداقل نیمی از جمعیت یک شهر آنتی بادی ویروس کرونا دارند اما این به ما اجازه نمی دهد که در مورد دستیابی به مصونیت جمعی یا گله ای سخن به میان بیاوریم.
وی در این زمینه افزود: سازمان جهانی بهداشت این مطالعات اپیدمیولوژی سرولوژی را که در آخرین آمار به ۵۰۰ مورد می رسد، دنبال می کند و اگر با هم آنها را بررسی کنیم، مشخص می شود که کمتر از ده درصد جمعیت جهان دارای آنتی بادی های این ویروس هستند.
این کارشناس بهداشت جهانی در ادامه تصریح کرد: بدون شک کانون هایی در مناطقی مانند مناطق شهری پرجمعیت یافت می شود که بین ۵۰ تا ۶۰ درصد از آنها تحت تاثیر این ویروس قرار می گیرند و دارای آنتی بادی هستند اما این بدان معنا نیست که کل یک شهر یا یک منطقه یا یک کشور مصونیت گله ای به دست اورده باشند.
وی با اشاره به اینکه وفتی افرادی که آنتی بادی ندارند چنین مناطقی را ترک می کنند، در معرض ابتلا به این ویروس باقی می مانند، تاکید کرد که تنها راه دستیابی به ایمنی گله ای در مقیاس جهانی، واکسینانسیون است.
خبر را در ارتی ببینید
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید