الگوهای مدیریتی کشورهای پیشرفته در جهاد دانشگاهی حاکم است
مراسم تودیع و تکریم حسن بسلان پور معاون پیشین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و همچنین معارفه دکتر علیرضا بهرامی به عنوان معاون پشتیبانی جدید سازمان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر مسعود حبیبی مجموعه جهاد دانشگاهی را متفاوت از دیگر مجموعههای حاکمیتی خواند و گفت: اگر کشور جهاد […]
مراسم تودیع و تکریم حسن بسلان پور معاون پیشین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و همچنین معارفه دکتر علیرضا بهرامی به عنوان معاون پشتیبانی جدید سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر مسعود حبیبی مجموعه جهاد دانشگاهی را متفاوت از دیگر مجموعههای حاکمیتی خواند و گفت: اگر کشور جهاد دانشگاهی را به عنوان یک الگوی مدیریتی در کشور معرفی کند شرایط کشور از آنچه هست متفاوتتر میشود. جهاد دانشگاهی بر اساس نیازی در ابتدای انقلاب در دانشگاهها تاسیس شد و با یک اصل ثابت هر روز بهتر از قبل در راستای نیاز جامعه گام بر میدارد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در جهاد دانشگاهی الگوهای مدیریتی کشورهای پیشرفته حاکم است گفت: ناباروری، سرطان پستان، سلولهای بنیادی، خبرگزاری ایسنا و … نقاط قوت جهاد دانشگاهی هستند. این موارد قائل به افراد صاحب ایده و صاحب دغدغه بوده است. مهمترین ویژگی جهاد هم آماده کردن بستر برای این افراد دغدغهمند بوده است.
حبیبی با بیان اینکه افرادی مثل دکتر کاظمی در راه جهاد دانشگاهی از جان خود مایه گذاشته اند گفت: ایشان خود را فدا کرد تا مسیر ارزشمندی برای ایران ایجاد شود. مقام معظم رهبری بارها وقتی خواستند از عظمت کشور یاد کنند سلولهای بنیادی را نام برده اند.
وی با قدردانی از زحمات بسلانپور گفت: سال آینده نیز سال سختی برای مجموعه خواهد بود. با این حال بسیار امیدواریم که این مسیر را به خوبی طی کنیم.
حسن بسلان پور معاون پیشین سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران دوران ۱۸ماهه فعالیت خود به عنوان معاون پشتیبانی جهاد علوم پزشکی تهران را از نظر اتفاقات عجیب کشور بیسابقه خواند و گفت: در جلسه شورای معاونین اردیبهشت ماه ۳۰ استراتژی برای عبور از این مرحله تدوین شد که توانستیم به نیمی از آنها برسیم و مجموعه دوباره سرپا شد.
دکتر بهرامی: با همدیگر گفتوگو کنیم و تفاوتها را به رسمیت بشناسیم
بهرامی با بیان اینکه آدمها رشد نمیکنند مگر آنکه قدردان دیگران باشند گفت: در کشوری که همه به نفت وابستهاند فعالیت در نهادی مثل جهاد دانشگاهی که به درآمد خود متکی است، بسیار دشوار است به ویژه اگر این فعالیت در معاونت پشتیبانی باشد.
معاون پشتیبانی سازمان افزود: در مورد سازمان هم باید از خودمان شروع کنیم. همه ما حداقل مسئول ۸۰ درصد تغییرات سازمان هستند. اگر ما بتوانیم با همدیگر همراه و همفکر شویم نه با بر اساس تغییر در شرایط دنیا یا کشور بلکه با تغییر در سازمان حالمان بهتر میشود.
بهرامی تاکید کرد: اگر میخواهیم خوب کار کنیم و کار خوب انجام دهیم اولا باید با همدیگر گفتوگو کنیم و ثانیا تفاوتها را به رسمیت بشناسیم.
معاون پشتیبانی سازمان با تبریک به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) به «اوصیکم بتقوی الله و نظم امرکم» به اهمیت نظم در کارها اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم سازمان را یک پله به بالاتر ببریم و کاری کنیم که ۲۰۰ نفر اعضای مجموعه سازمان با حال خوش به خانه بروند، بر جمعی هزار نفره تاثیر گذاشتهایم.
در پایان نیز ریاست، معاونان و مدیران سازمان با اهدای لوح و هدایا از زحمات معاون پشتیبانی سابق سازمان تقدیر کردند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید