با اصلاح سبک زندگی می توان از ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات مرتبط با سلامتی پیشگیری کرد
ایسنا علوم پزشکی تهران- کتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک – که به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد – سبک زندگی را از اصلی ترین عوامل تعیین کننده سلامت دانست و گفت: با پیشرفت جوامع و بهبود بهداشت […]
ایسنا علوم پزشکی تهران- کتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک – که به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد – سبک زندگی را از اصلی ترین عوامل تعیین کننده سلامت دانست و گفت: با پیشرفت جوامع و بهبود بهداشت عمومی امید به زندگی تا حد زیادی افزایش پیدا کرده است اما هنوز تعداد قابل ملاحظه ای به علت بیماری های مزمن مثل سرطان، بیماری های قلبی و عروقی قبل از ۶۰ سالگی می میرند. زمان سالهای از دست رفته عمر، غیبت از کار، ناتوانی و مرگ های زودرس به علت دیابت، چاقی، دردهای عضلانی، اسکلتی و مصرف دخانیت به وضوح دیده می شود که با داشتن سبک زندگی سالم می توان از آنها جلوگیری کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، رئیس سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک افزود: تاثیر سبک زندگی فقط در بیماری های مزمن و وغیرواگیر نیست. الان به وضوح نقش سبک زندگی در همه گیری ویروس کرونا را مشاهده می کنیم؛ ماسک می زنیم، دست می شوییم و فاصله اجتماعی را رعایت میکنیم
او با بیان اینکه ایجاد محیط های سلامت عمدتا وظایف حاکمین است که با وضع مقررات و تغییردر محیط ایجاد می شود گفت: در مطالعه ای که در یکی از شهرهای کشورهای اروپایی انجام شد مشخص شد کودکانی که در نزدیکی فضای سبز زندگی می کنند قد و وزن متناسب تری نسبت به کودکانی داشتند که دور از فضای سبز بود.
حبیبی گفت: با اصلاح سبک زندگی می توان از ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات مرتبط با سلامتی پیشگیری کرد. ما در جهاد دانشگاهی با توجه به اهمیت این موضوع با مطالعه و تامل در روش های مناسب اصلاح سبک زندگی و برای افزایش دانش جامعه و تصمیم گیرندگان تلاش می کنیم. امیدوارم تبادل نظر صاحب نظران در این سمپوزیوم فرصت بهره مندی برای محققان، سیاست گذاران و تصمیم سازان را فراهم کند.
دکتر علی منتظری رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی نیز به عنوان دیگر سخنران مراسم افتتاحیه این سمپوزیوم با تاکید بر اهمیت پرداختن به موضوع سبک زندگی گفت: یکی از عواملی که سلامت ما را تحت تاثیر قرار می دهد سبک زندگی است. تغذیه، فعالیت های جسمانی، عدم مصرف دخانیات و مواد مخدر و عدم مصرف الکل چهار عاملی هستند که تاثیر آنها بر بیماری های غیرواگیر مثل سرطان به صورت سیستماتیک گزارش می شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید