سبک زندگی موضوع فعالیت گروه های پژوهشی در جهاد دانشگاهی
ایسنا علوم پزشکی تهران- معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: امروز سبک زندگی موضوع پژوهش گروههای مختلف در مجموعههای زیرمجموعه جهاد دانشگاهی است. دکترمحمدرضا پورعابدی در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک که به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد، سبک زندگی را یکی از موضوعات میان رشته ای […]
ایسنا علوم پزشکی تهران- معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: امروز سبک زندگی موضوع پژوهش گروههای مختلف در مجموعههای زیرمجموعه جهاد دانشگاهی است.
دکترمحمدرضا پورعابدی در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم سبک زندگی سالم و سلامت الکترونیک که به همت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار شد، سبک زندگی را یکی از موضوعات میان رشته ای و مهم در علوم انسانی و اجتماعی و همچنین در پزشکی عنوان کرد و گفت: دنیای پر تعامل و متکثر امروز، سبک زندگی را امروز از جنبه های مختلف دچار مشکلات و مسائل کرده است. ما با توجه به اسناد بالادستی مثل برنامه ششم توسعه کشور و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی ایرانی و اسلامی در جهاد دانشگاهی سعی کردیم موضوع سبک زندگی را در حوزه پژوهش و فناوری بخش علوم انسانی و اجتماعی قرار دهیم.
او افزود: با توجه به حجم گسترده فعالیت های جهاد دانشگاهی در حوزههای پزشکی و سلامت، سبک زندگی سالم از جمله موضوعاتی بود که در مراکز پژوهشی ما در حوزه پزشکی مورد تاکید قرار گرفته است. در پژوهشکده معتمد که بر روی درمان سرطان پستان فعالیت می کند گروه پژوهشی کیفیت زندگی علاوه بر بحث درمان به مقوله کیفیت زندگی می پردازد. در پژوهشگاه رویان و ابن سینا در بحث ناباروری نیز به فعالیت ها و پژوهش هایی در بحث سبک زندگی انجام شده است.
دکتر منصور فاتحی، رئیس مرکز تحقیقات انفورماتیک تصویربرداری پزشکی نیز به بررسی ارائه خدمات سلامت از راه دور و عدالت اجتماعی پرداخت و گفت: افراد در مناطق کمتر برخوردار ممکن است به خاطر مشکلات زبانی و قومی از خدمات درمانی دوری کنند. با داشتن ابزار الکترونیکی برای پایش سلامت مردم می توانیم تحلیل کنیم مردم در کدام مناطق بیشتر به خدمات نیاز دارند.
او افزود: البته باید این را نیز در نظر داشت که جوامعی که سخت تر در سترس است مشکل دسترسی به اینترنت هم دارند و اینگونه نیست که خدمات سلامت از راه دور را بتوان راحت به آنها رساند.
فاتحی همچنین به بیان دو پروژه سلامت از راه دور که در ایران اجرا شده است پرداخت و گفت: یکی از موارد اجرا شده در ایران بهینه سازی بیماری ایدز در جمعیت سختتر در دسترس است. این پروژه در شیراز شروع شد و اکنون در هفت دانشگاه برگزار می شود. پروژه دیگر سامانه مدیریت اطلاعات باشگاه های سلامت نوجوانان یکی دیگر از موارد استفاده از سلامت الکترونیکی است که به نوجوانانای که نیاز به کسب اطلاعات آموزشی برای حفظ سلامت خود دارند مورد استفاده قرار می گیرد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید