نشست خبری کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت در آیینه رسانهها
ایسنا علوم پزشکی تهران- نشست خبری پنجمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت که روز یکشنبه در محل پژوهشکده برگزار شد به صورت وسیع در مشهورترین رسانههای کشور انعکاس پیدا کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، سایت دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی علاوه بر پوشش کامل نشست، سخنرانی هریک از مدیران […]
ایسنا علوم پزشکی تهران- نشست خبری پنجمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت که روز یکشنبه در محل پژوهشکده برگزار شد به صورت وسیع در مشهورترین رسانههای کشور انعکاس پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، سایت دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی علاوه بر پوشش کامل نشست، سخنرانی هریک از مدیران کنگره را منعکس کرد.
روزنامه سپید تنها روزنامه پزشکی کشور با تیتر «قطع سالانه ۱۰۰ هزار عضو به دلیل زخمهای مزمن» که از سوی دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید دبیر اجرایی کنگره مطرح شده بود را انعکاس داده است. این اظهارات دبیر اجرایی کنگره در پاسخ به سوال ایسنا علوم پزشکی تهران مطرح شده بود.
خبرگزاری خبرآنلاین با انعکاس سخنان دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان علوم پزشکی تهران نوشت: امسال با وجود شیوع کرونا در جهان شاهد حضور فعال دانشمندان و محققین جهان در هفتمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت به صورت مجازی هستیم. چند سایت خبری دیگر هم اخبار نشست خبری روز یکشنبه را به نقل از این خبرگزاری منتشر کرده اند.
خبرگزاری تسنیم هم با انتخاب تیترهای «حدود ۲ درصد جمعیت جهان درگیر زخمهای مزمن هستند» و «شایعترین علل بروز زخمهای مزمن» نشست خبری کنگره زخم را به صورت کامل منتشر کرد.
«راه علمی شهید فخری زاده را مصممتر ادامه می دهیم» تیتر خبرگزاری ایسنا برای سخنان دکتر مسعود حبیبی بود که به برگزاری این نشست خبری دو روز بعد از تروی شعید فخری زاده اشاره دارد.
این خبرگزاری در گزارش دیگری با انتشار سخنان دبیران کنگره به بیان اهمیت هفتمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت پرداخت و نوشت: این کنگره توانسته دانش زیادی در حوزه زخم و ترمیم بافت در رشتههای مختلف ارائه کند. همچنین برقراری پل ارتباطی بین علوم پایه و علوم بالینی، همواره یکی از اهداف اصلی برگزاری این کنگره بوده و معتقدم در این زمینه موفق عمل کردهایم.
خبرگزاری مهر با بیان جزئیات برگزاری کنگره زخم و ترمیم بافت و سابقه فعالیتهای پژوهشی در مجموعه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نوشت: آخرین دستاوردهای ملی و بینالمللی حوزه زخم و ترمیم بافت در هفتمین دوره کنگره ارائه میشود.
این خبرگزاری همچنین در خبر دیگری از قول دکتر سیدمهدی طبایی، از ورود محققان کشور به تولید پانسمان های نوین برای بیماران پروانه ای خبر داد و گفت: محققان کشور در حال ساخت پانسمان های نوین بیماران پروانه ای هستند که این پروژه توسط پژوهشکده هدایت می شود.
خبرگزاری صدا و سیما نیز سخنان دکتر حبیبی درباره فعالیتهای پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران را انعکاس داد؛ سخنانی که رئیس سازمان در آن از ایجاد شبکه ای در کشور برای درمان زخم سخن میگوید.
صدا و سیما همچنین آن بخش از سخنان دکتر پروین، دبیر علمی کنگره در بخش بالینی را که درباره جهانی بودن معضل زخمهای مزمن صحبت کرده بود را منتشر کرد.
خبرگزاری ایکنا، «حضور پژوهشگران ۵ قاره جهان در کنگره بینالمللی زخم جهاد دانشگاهی» را به عنوان تیتر خود انتخاب کرده و نوشت: در این کنگره ۴۶ سخنران و محقق شرکت میکنند که ۱۶ نفر از کشورهای مختلف مانند امریکا، آلمان، مالزی، کانادا، استرالیا، لبنان، پاکستان و آفریقای جنوبی هستند. همینطور محققان داخلی در مورد آخرین راهکارها و شیوههای درمانی به بحث و تبادل نظر میپردازند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید