تاثیر داروی هپاتیت C برای درمان کووید ۱۹
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان برای تعیین میزان مهار پروتئاز اصلی کروناویروس که آنزیم پروتئینی اصلی در تکثیر این ویروس است، ویژگی های پیوندی چندین داروی هپاتیت C را بررسی کردند. به گفته محققان، مهارکردن یا توقف عملکرد پروتئاز برای توقف گسترش کروناویرس در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ضروری است. محققان آزمایشگاه ملی […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – محققان برای تعیین میزان مهار پروتئاز اصلی کروناویروس که آنزیم پروتئینی اصلی در تکثیر این ویروس است، ویژگی های پیوندی چندین داروی هپاتیت C را بررسی کردند.
به گفته محققان، مهارکردن یا توقف عملکرد پروتئاز برای توقف گسترش کروناویرس در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ضروری است.
محققان آزمایشگاه ملی اوک ریج تنسی آمریکا در این مطالعه به بررسی چندین داروی معروف نظیر لوپپتین (مهارکننده پروتئاز طبیعی) و سه مهارکننده پروتئاز هپاتیت C مورد تایید FDA پرداختند: تلپراویر، نارلاپروایر و بوسپرویر.
«دنیل نلر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحال حاضر هیچ بازدارنده ای برای هدف قراردادن پروتئاز اصلی کروناویروس که توسط سازمان غذا و دارو آمریکا تایید شده باشد، وجود ندارد.»
وی در ادامه می افزاید: «اما ما دریافتیم داروهای هپاتیت C با یکدیگر پیوند یافته و مانع از پروتئاز کروناویروس می شوند.»
کروناویروس با تجلی زنجیره های طولانی پلی پروتئین که باید توسط پروتئاز اصلی تقسیم شود تا به پروتئین های عملکردی تبدیل شود، گسترش می یابد، از اینرو پروتئاز یک هدف دارویی مهم برای محققان و توسعه دهندگان دارو است.
محققان معتقدند بازدارنده های هپاتیت C می توانند گزینه های احتمالی درمان کووید ۱۹ باشند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید