رییس بیمارستان امیراعلم در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران: شمار مراجعینی که به بیماری کرونا مبتلا شدند دو برابر شده است/ حس بویایی و چشایی بیماران کرونایی بازخواهد گشت
ایسنا علوم پزشکی تهران – رییس بیمارستان امیراعلم با بیان اینکه شمار مراجعینی که به بیماری کرونا مبتلا شدند دو برابر شده است، گفت: برخی از بیماران کرونایی که حس چشایی و بویایی خود را از دست دادند، نگران هستند که این حواس را برای همیشه نداشته باشند، نگران نباشید این حواس به مرور زمان […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – رییس بیمارستان امیراعلم با بیان اینکه شمار مراجعینی که به بیماری کرونا مبتلا شدند دو برابر شده است، گفت: برخی از بیماران کرونایی که حس چشایی و بویایی خود را از دست دادند، نگران هستند که این حواس را برای همیشه نداشته باشند، نگران نباشید این حواس به مرور زمان باز خواهد گشت.
افزایش دو برابری مبتلا به کرونا
رییس بیمارستان امیراعلم در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران اظهار کرد: نسبت به یک ماه گذشته تعداد مراجعینی که به کرونا مبتلا شدند دو برابر شده است، بیماران کرونایی بستری در بخش ICU نیز بسیار افزایش یافتند.
وی گفت: از داروهای مختلفی برای درمان کرونا در بیمارستان امیرعلم استفاده می شود و هنوز داروهای گیاهی که بیان شده برای درمان کرونا موثر هستند به دست ما نرسیده است.
بیماران کرونا در بیمارستان امیراعلم تحت پوشش بیمه هستند
دکتر حامد عبداللهی درباره مبالغ تست کرونا در بیمارستان ها نیز بیان کرد: هزینه آزمایش تست کرونا بیمارانی که ابتلای آنان به کرونا ثابت شده باشد، توسط بیمه پرداخت می شود، ما مدارک مربوطه را به بیمه ارسال می کنیم و بیمه مبالغ را پرداخت می کند.
رییس بیمارستان امیراعلم همچنین بیان کرد که هزینه های بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی تا سقف تعیین شده نیز توسط بیمه تامین اجتماعی پرداخت می شود.
دکتر عبداللهی در پاسخ به این پرسش که برخی از افراد بیان می کنند که بیمارستان های دولتی برای انجام تست PCR هزینه ای بالغ بر ۲۵۰ تومان پرداخت کردند، گفت: ظاهراً از بیمارانی که بدون علایم کرونا به بیمارستان ها مراجعه کنند و خواهان انجام تست هستند به دلیل اینکه مشخص شود ناقل این بیماری هستند یا نیستند، این هزینه دریافت می شود، اما اگر فرد به این بیماری مبتلا شده باشد، هزینه آزمایش کرونا توسط بیمه پرداخت می شود.
رییس بیمارستان امیراعلم تأکید کرد که این هزینه ها، یعنی هزینه بستری و آزمایش تست کرونا در بیمارستان های خصوصی چندین برابر است.
تست PCR، ۳۰ تا ۴۰ درصد خطا دارد
وی در پاسخ به این پرسش که کدام تست کرونا نتیجه دقیق تری دارد؟ گفت: اینکه از کدام تست برای تشخیص بیمار کرونایی استفاده شود بستگی به حال فرد دارد، بیمارانی که ریه آنها درگیر شده است بیشتر از طریق سی تی اسکن کرونا آنها تشخیص داده می شود چون تست PCR، ۳۰ تا ۴۰ درصد خطا دارد به این صورت که ممکن است فردی به کرونا مبتلا شده باشد، اما آزمایش PCR نتیجه منفی کاذب را نشان دهد.
بیماران کرونایی نگران حس بویایی و چشایی خود نباشند
رییس بیمارستان امیرعلم در مورد از دست دادن حس چشایی و بویایی بیماران مبتلا به کرونا، اظهار کرد: کسانی که به کرونا مبتلا شدند و حس بویایی و چشایی خود را از دست دادند اصلاً نگران نباشد، این حواس پس از مدتی باز خواهد گذشت و در مواردی تا دو ماه زمان می برد. بسیاری از متخصصان بیان می کنند که از دارو یا درمانی استفاده نشود تا به مرور زمان این حواس بازگردند، اما برخی دیگر معتقدند بیمارانی که با این مشکل مواجه می شوند بهتر است از سرم شست وشو یا اسپری های کورتون استفاده کنند چرا که از بین رفتن حس چشایی و بویایی به دلیل التهاب عصب هاست و اسپری کورتون این التهاب را کاهش می دهد. اما به طور کلی توصیه می کنم بیمارانی که این حواس خود را از دست دادند صبوری کنند و نگران نباشند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید