ابتلای ۴۰ میلیون نفر به کرونا در جهان/ COVID-19 از طریق کالاهای منجمد هم انتقال می یابد
ایسنا علوم پزشکی تهران – موارد ویروس کرونا در سراسر جهان از ۴۰ میلیون نفر گذشته است. کارشناسان بر این باورند که با توجه به کمبود آزمایش و گزارش دهی احتمالی برخی از کشورها، تعداد واقعی هر دو مورد و مرگ احتمالاً بسیار بیشتر است. به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، اطلاعات رویترز […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – موارد ویروس کرونا در سراسر جهان از ۴۰ میلیون نفر گذشته است. کارشناسان بر این باورند که با توجه به کمبود آزمایش و گزارش دهی احتمالی برخی از کشورها، تعداد واقعی هر دو مورد و مرگ احتمالاً بسیار بیشتر است.
به گزارش سرویس ترجمه ایسنا علوم پزشکی تهران، اطلاعات رویترز نشان می دهد که روند شیوع همه گیر همچنان ادامه دارد. فقط ۳۲ روز طول کشید تا از ۳۰ میلیون مورد جهانی به ۴۰ میلیون رسید، در حالی که ۳۸ روز از ۲۰ به ۳۰ میلیون و ۴۴ روز بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون بود.
ایالات متحده، هند و برزیل همچنان بیشترین آسیب دیدگی را در کشورهای جهان دارند. موارد COVID-19 در آمریکای شمالی، مرکزی و جنوبی حدود ۴۷.۲۷٪ یا تقریبا نیمی از موارد جهانی را نشان می دهد. افزایش رکورد یک روزه عفونت های جدید در پایان هفته گذشته مشاهده شد ، برای اولین بار موارد ویروس کرونا در جهان به بیش از ۴۰۰۰۰۰ افزایش یافت.
به گفته چین، ویروس زنده کرونا می تواند باعث عفونت شود
مقام کنترل بیماری چین گفت که تماس با بسته بندی مواد غذایی منجمد آلوده به ویروس جدید کرونا می تواند باعث عفونت شود. این نتیجه گیری در حالی انجام شد که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین (CDC) ویروس زنده کرونا را در بسته بندی خارجی ماهی منجمد در حین تلاش برای ردیابی ویروس در شیوع گزارش شده در هفته گذشته در شهر چینگدائو شناسایی و جدا کرد.
این یافته که در ابتدا جهانی است، نشان می دهد که انتقال ویروس در مسافت های طولانی از طریق کالاهای منجمد امکان پذیر است.
CDC گفت هیچ نمونه ای از مصرف کنندگان در اثر تماس با مواد غذایی منجمد به ویروس مبتلا نشده است و خطر بروز این بیماری بسیار کم است. با این وجود توصیه می شود کارگرانی که محصولات منجمد را فرآوری و فروش می کنند از تماس مستقیم پوست با محصولاتی که احتمالاً آلوده هستند خودداری کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید