توضیحات مسئولین درباره موانع پیش رو برای واردات واکسن آنفلوانزا
ایسنا علوم پزشکی تهران – مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو و سخنگوی سازمان غذا و دارو در ارتباط با موانع پیش رو برای واردات واکسن آنفلوانزا، توضیحاتی ارائه دادند. بانک مرکزی...
ایسنا علوم پزشکی تهران – مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو و سخنگوی سازمان غذا و دارو در ارتباط با موانع پیش رو برای واردات واکسن آنفلوانزا، توضیحاتی ارائه دادند.
بانک مرکزی باید تا ۱۸ مهر ماه پیش پرداخت مربوط به تامین واکسن کرونا را بپردازد
سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام آخرین وضعیت تامین و توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه ها، گفت: در حوزه تبادلات ارزی و بانکی برای واردات واکسن آنفلوآنزا مشکلاتی وجود داشت که اکنون حل شده و محمولهها به تدریج وارد کشور خواهند شد.
دکتر کیانوش جهانپور درباره آخرین وضعیت تامین واکسن آنفلوآنزا و توزیع آن در داروخانهها، گفت: محموله اول واکسن آنفلوآنزا تامین و از چندی پیش توزیع آن در شبکه بهداشت کشور آغاز شد و اکنون در شبکه بهداشتی توزیع شده است.
وی افزود: محمولههای بعدی واکسن آنفلوآنزا که وارد شود، بعد از رفع نیاز کامل نیاز گروههای اولویتدار در شبکه بهداشتی و مراکز بهداشت شامل کادر بهداشت و درمان، مادران باردار و بیماران خاص، سپس در داروخانهها برای سایر افراد نیازمند و متقاضی توزیع خواهد شد.
جهانپور درباره مشکل نقل و انتقال ارزی که برای تامین واکسن آنفلوآنزا وجود داشت، گفت: در حوزه تبادلات ارزی و بانکی برای واردات واکسن آنفلوآنزا مشکلاتی وجود داشت که در حال حاضر حل شده و محمولهها به تدریج وارد کشور خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۲.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در شبکه بهداشتی توزیع میشود، اظهار کرد: معمولا هر محمولهای به میزان ۲ میلیون دوزی وارد کشور میشود و مجموعا بنا شده که ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا را برای امسال تامین کنیم. وقتی واکسن وارد کشور شود، بلافاصله برچسبگذاری شده و توزیع میشود. در حال حاضر محمولههای جدید واکسن آنفلوآنزا در شرف وارد شدن به کشور هستند.
جهانپور همچنین درباره وضعیت پیش پرداخت به کُووَکس که مجموعه زیر نظر سازمان بهداشت جهانی است تا در صورت تولید واکسن کرونا بتواند عرضه آن را به کشورهای جهان ساماندهی کند، گفت: بانک مرکزی باید تا ۱۸ مهر ماه پیش پرداخت مربوط به تامین واکسن کرونا به کُووَکس پرداخت کند.
وی ادامه داد: بعد از انجام پیش پرداخت باید منتظر بود تا ببینیم سازمان جهانی بهداشت کدام واکسن را برای بیماری کرونا تایید میکند. سپس فرایند تولید انبوه این واکسن را پیگیری کرده و در مکانیزم کُووَکس توزیع میکنند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: توزیع واکسن کرونا از طریق کووکس هم بر اساس میزان تولید شده واکسن بوده و اولویت ارائه آن هم با گروههای پرخطر و در معرض خطر است.
تلاش برای واردات واکسن آنفلوآنزا تا آخر آبان
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: واکسن آنفلوآنزا را اسفند سال گذشته سفارش دادیم و امسال تا تیر ماه نیز سفارشها ادامه یافت و اکنون پول واکسن بلوکه نشده و دو الی سه بار این پول مرجوع شده و اکنون دنبال مسیر حملونقلی هستیم که بتوانیم همه ۱۶ میلیون دوز را وارد کنیم.
به گزارش سازمان غذا و دارو، سید حیدر محمدی درباره آخرین وضعیت واکسن آنفلوآنزا افزود: سال گذشته در این فصل یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کردیم، اما امسال با توجه به شرایط، میزان واردات ۱۰ برابری پیشبینی شد و قرار بود ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کشور شود که تاکنون به دلیلی مشکلات تحریم، یک میلیون و ۵۰۰ هزار دوز وارد و در مراکز بهداشت برای زنان باردار، گروههای پرخطر و کادر بهداشت و درمان توزیع شده است.
وی بیان کرد: تلاش میکنیم تا آخر آبان ماه که فصل طلایی تزریق واکسن است، این واکسن وارد شود، اما فعلا یک میلیون و ۵۰۰ هزار دوز وارداتی به صورت رایگان به مراکز بهداشتی توزیع شد تا بر اساس اولویت به مردم تزریق شود، اما اگر مقادیر بعدی وارد شود برای افراد مسن و کودکان ۵ ماه تا ۶ سال به مبلغ ۴۴ هزار تومان عرضه میشود.
هیچ نظر! یکی از اولین.