همزمان با آخرین روز از هفته دفاع مقدس صورت گرفت؛از رزمندگان جهادگر علوم پزشکی تهران تجلیل شد
دکتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان علوم پزشکی جهاد دانشگاهی تهران به مناسبت هفته دفاع مقدس از رزمندگانی که اکنون جهادگران علوم پزشکی تهران هستند تجلیل و قدردانی کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، حبیبی در نشستی صمیمانه با دکتر محسن قدمی، دکتر حسن مرکزی و آقایان رئیسی و طالبی یادگاران […]
دکتر مسعود حبیبی، رئیس سازمان علوم پزشکی جهاد دانشگاهی تهران به مناسبت هفته دفاع مقدس از رزمندگانی که اکنون جهادگران علوم پزشکی تهران هستند تجلیل و قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، حبیبی در نشستی صمیمانه با دکتر محسن قدمی، دکتر حسن مرکزی و آقایان رئیسی و طالبی یادگاران عرصه دفاع مقدس در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، یاد و خاطر شهدا، جانبازان و ایثارگران هشت سال جنگ تحمیلی را گرامی داشت.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با تاکید بر اهمیت قدردانی از ایثارگران دوران دفاع مقدس گفت: برای سربلندی این کشور و برای اینکه ما امروز بتوانیم درس بخوانیم، درس بدهیم و کار کنیم بزرگان زیادی از جان خود مایه گذاشتند. وقتی در فرهنگ های مختلف تامل کنیم، میبینیم ملت هایی که قدردان ایثارگران خود بودهاند ملت های بزرگی هستند. تقدیر از ایثارگران باعث میشود اگر خدای ناکرده کشور درگیر جنگ شد کسی نگوید آنهایی که قبلا ایثار کردند چه شد؟
دکتر مسعود حبیبی ادامه داد: من مدتی در جبهه بودم و یکبار در یکی از عملیاتها دست راستم شکست و شکستن این استخوان برایم درد شدیدی داشت. الان هر وقت جانبازان و درگیری آنها با آسیب هایشان را میبینم برایشان از خدا طلب صبر میکنم. این بسیار سخت است که یک نفر احساس کند نمیتواند از روی تخت خود بلند شود و تا آخر عمر باید اینگونه زندگی کند.
رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثارها و فداکاری هاست که یک ملت را ملت میکند گفت: مقام معظم رهبری میفرمایند شهدا مظهر اقتدار یک ملت هستند. ما باید از اهل علم هم بیاموزیم و آنها را چراغ راهنمای خود قرار دهیم. کشورهای توسعه یافته برای ایثارگران و عالمان احترام ویژهای قائلند؛ حیات یک ملت مرهون فداکاری ایثارگران و عالمان آن ملت است.
او همچنین گفت: آقایان طالبی و رئیسی از رزمندگان دوران دفاع مقدس هستند. دکتر قدمی یکی از فرماندهان جنگ بوده است. دکتر مرکزی هم رزمنده و یکی از نیروهای دکتر قدمی بودند.
در این جلسه، دکتر محسن قدمی، رئیس مرکز خدمات تخصصی ژنتیک پزشکی جهاد دانشگاهی با یادی از جانفشانی های عرصه دفاع مقدس گفت: وقتی به گذشته برمیگردم، میبینم دوره های مختلفی مثل تحصیل در دانشگاه تهران و زندگی در خارج از کشور را گذراندهام اما جنگ بهترین مقطع زندگیام مقطع بود و همه خاطرات و تاثیرات مثبت بر روی زندگیام را در این دوران میبینم.
این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: متاسفانه شرایط کنونی به گونهای شده است که برخی افراد که آن دوران را ندیدهاند معنی فضای آن زمان را متوجه نمیشوند و نسبت به بعضی ظواهر دید منفی پیدا کردهاند. اما من بهترین آدمها را در دوران جنگ دیدهام.
این استاد دانشگاه گفت: کسانی که به جنگ میرفتند آدمهای بیعرضهای نبودند؛ بسیاری از آنها دانشجویان دانشگاههای تهران، شریف و … بودند. اینگونه هم نبود که با سهمیه دانشگاه رفته باشند، اما به راحتی از این مسائل میگذشتند تا از کشورشان دفاع کنند.
دکتر مرکزی، رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز گفت: در ایام محرم عدهای میپرسند چرا پول های خود را صرف برگزاری هیاتها میکنید و به فقرا نمیدهید؟ در صورتی که اگر فرهنگ عاشورا به جامعه منتقل شود هزاران هزاران خیر تربیت میشوند. اگر به گذشته برگردیم میبینیم که اکثر خیرین هیاتیها و پامنبری بودهاند.
این مدیر جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: فرهنگ عاشورا و حضرت سیدالشهدا (ع) به رزمندگانی منتقل شده بود. جنگ ایران و عراق جنگ بین دو کشور نبود، بلکه جنگ بین جوانان ما و بسیاری از کشورهای دنیا بود؛ ما از دهها کشور دنیا اسیر داشتیم.
در این نشست صمیمانه نیز آقایان رئیسی و طالبی از پرسنل خدوم جهاد دانشگاهی به بیان خاطرات خود از دوران دفاع مقدس پرداختند.
در پایان این جلسه دکتر مسعود حبیبی ریاست، دکتر محسن فاتح معاون پژوهشی، حسن بسلانپور معاون پشتیبانی و ابوالفضل امینی مدیر روابط عمومی سازمان با تقدیم گل و هدایایی به این رزمندگان دوران دفاع مقدس از آنها تقدیر کردند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید