بررسی روشی جدید در درمان سرطان و میکروب زدایی از مواد خوراکی
ایسنا علوم پزشکی تهران – وبینار مدرسه تابستانی لیزر و بیومدیکال فوتونیک با بحث و بررسی مباحث «کاربرد لیزر در تصویر برداری کانفوکال میکروسکوپی»، «روش نوظهور پرینت نوری سه بعدی بافت زیستی»، «مدولاسیون سلولهای قلبی با روش اپتوژنتیک» و « فوتو دینامیک در درمان سرطان» روز پنجشنبه (۲۰ شهریورماه) به کار خود پایان داد. به […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – وبینار مدرسه تابستانی لیزر و بیومدیکال فوتونیک با بحث و بررسی مباحث «کاربرد لیزر در تصویر برداری کانفوکال میکروسکوپی»، «روش نوظهور پرینت نوری سه بعدی بافت زیستی»، «مدولاسیون سلولهای قلبی با روش اپتوژنتیک» و « فوتو دینامیک در درمان سرطان» روز پنجشنبه (۲۰ شهریورماه) به کار خود پایان داد.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران، در ششمین و آخرین روز از وبینار مدرسه تابستانی لیزر، دکتر سارا پهلوان، عضو هیات علمی پژوهشکده رویان، دکتر سمیه کاظم نژاد، عضو هیات علمی پژوهشکده ابن سینا، دکتر هدی کشمیری، پژوهشگر گروه تحریک زیست نوری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و دکتر وندرلی سالوادور بانگواتو، استاد فیزیک دانشگاه سائوپائولو به ایراد سخنرانی پرداختند.
دکتر سارا پهلوان ضمن معرفی اصول اپتیکی میکروسکوپی و المان های مختلف نوری گفت: با توسعه و به روز شدن المان های اپتیکی، انواع پیشرفته تر میکروسکوپ های نوری، شیفت فازی و کانفوکال قابل کاربرد در تشخیص های طبی و ازمایشگاهی زیستی (نمونه سلولی و حیوانی) تجاری سازی شده اند و با وجود اینکه گران قیمت هستند در دسترس محققان قرار دارند.
دکتر کاظمی نژاد نیز با مرور نیازهای بافت های پیوندی و رشد فزاینده بیماری هایی که بیمار را در معرض پیوند بافت قرار می دهند، در مورد روش های تولید آزمایشگاهی بافت زیستی توضیحاتی ارائه کرد.
او با توضیح درباره تکنیک پرینترهای سه بعدی بافت، اجزای مختلف بیواینک و لیرزر و هدایت کننده های این تکنیک را تشریح کرد.
عضو هیات علمی پژوهشکده ابن سینا با ابراز امیدواری برای دستیابی به این تکنولوژی های مدرن و البته در عین حال گران قیمت گفت: این تکنولوژی ها می توانند مانند بافت های طبیعی رگزایی مناسب داشته باشند.
در ادامه دکتر هدی کشمیری پژوهشگر گروه تحریک زیست نوری، مرکز تحقیقات لیزر پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، درباره مدولاسیون سلولهای قلبی با روش اپتوژنتیک سخنرانی کرد.
او با ارائه توضیحاتی درباره این طرح پژوهشی که با مشارکت و گرنت پژوهشکده یارا انجام شده است، روش اپتوژنتیک را که کلیات آن در روزهای قبل مدرسه تابستانه ارائه شده بود، را روشی کارآمد در کنترل سلولهای قلبی عنوان کرد.
وندرلی سالوادور بانگواتو، استاد مدعو بین المللی در رشته فیزیک از دانشگاه سائو پائولو برزیل به عنوان آخرین سخنران وبینار مدرسه تابستانی لیزر، فوتو دینامیک در درمان سرطان و همچنین میکروب زدایی مواد خوراکی را مورد بررسی قرار داد.
استاد فیزیک دانشگاه سائوپائولو آخرین نتایج تحقیقات فوتودینامیک تراپی در درمان و تشخیص سرطان های شایع پوست در برزیل را نیز عنوان کرد.
در ادامه دکتر رزاقی رئیس شبکه ملی تحقیقات لیزر پزشکی کشور به عنوان سخنران اختتامیه مدرسه تابستانی لیزر، گفت: ما برنامه ریزی کرده بودیم که این مدرسه تابستانی به صورت حضوری و با کارگاه های عملی برگزار شود تا شرکت کنندگان از نزدیک با لیزر آشنا شوند، اما محدودیت های ناشی از بیماری کرونا این اجازه را به ما نداد. با این حال با تلاش های هیات اجرایی، این برنامه به صورت مجازی و با قدرت برگزار شد.
وی در پایان با ابراز امیدواری به برگزاری حضوری مدارس تابستانی در سالهای آینده، پایان این وبینار را شروعی برای برنامه ریزی مدارس آتی در سال آینده دانست.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید