تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر رسید
ایسنا علوم پزشکی تهران – سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۹۳ هزار و ۴۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۲۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر رسیده است. سیما سادات لاری […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۹۳ هزار و ۴۲۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۲۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری روز چهارشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۲۹ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۹۳ هزار و ۴۲۵ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۳۹ هزار و ۱۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۷۳۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری افزود: تا کنون سه میلیون و ۴۵۷ هزار و ۷۴۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
وضعیت کرونا در استان کرمانشاه
وی درباره وضعیت کرونا در استان کرمانشاه بیان کرد: در استان کرمانشاه از اسفند سال گذشته تا پایان اردیبهشت امسال نمودار موارد ابتلا و بستری روزانه در استان با یک شیب صعودی ملایم در حال امتداد بود که از اوایل خرداد امسال شاهد یک خیز شدید در موارد ابتلا و بستری در اغلب شهرستانهای این استان بودیم. به طوری که در روزهای پایانی خرداد ماه و روزهای آغازین تیر ماه امسال تعداد موارد ابتلا و بستری روزانه در این استان به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری رسید.
لاری افزود: با همکاری مردم استان کرمانشاه در رعایت پروتکلهای بهداشتی، تلاشهای بی وقفه کادر بهداشت و درمان این استان و حمایتهای اعضای ستاد استانی کرونا، از نیمه دوم تیر ماه شاهد روند کاهشی قابل توجه در موارد ابتلا و بستری روزانه در اغلب شهرستانهای این استان هستیم که البته طی هفتههای گذشته تا حدی از شدت این روند کاهشی کاسته شده است.
معاون وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر شهرستان سنقر در این استان در وضعیت قرمز و شهرستانهای پاوه و کنگاور در وضعیت هشدار بیماری کرونا قرار دارند.
میزان استفاده از ماسک در کرمانشاه
لاری اظهار کرد: میزان استفاده از ماسک توسط مردم استان کرمانشاه در مراکز و اماکن عمومی ۶۵ درصد و در وسایل نقلیه عمومی ۷۰ درصد گزارش شده است. همچنین میزان استفاده از ماسک توسط کارمندان ادارهها و سازمانهای دولتی این استان ۹۵ درصد و میزان استفاده توسط متصدیان و شاغلان واحدهای صنفی و صنعتی ۷۵ درصد گزارش شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: امیدواریم با رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی و استفاده جدیتر و همگانیتر از ماسک توسط مردم استان کرمانشاه، شاهد تداوم روند کاهشی در موارد ابتلا و بستری روزانه و خروج شهرستانهای این استان از وضعیت قرمز و هشدار بیماری کرونا باشیم. فراموش نکنیم که هرگونه عادی انگاری شرایط و سهل انگاری در رعایت توصیههای بهداشتی، زمینهای را جهت خیز مجدد بیماری در این استان فراهم میکند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید