اهدای پلاسما آسیبی به بدن وارد نمی کند/ دکتر عبداللهی در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک فوق تخصص آی سی یو با بیان اینکه اهدای پلاسمای خون هیچ خطری برای بهبود یافتگان کرونا ندارد، گفت: اهدای پلاسما مانند انتقال خون می ماند، کسانی که اهدای خون می کنند هم شاید این نگرانی را داشته باشند که خون بدنشان کاهش یابد، اما بدن طی چند روز خون […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – یک فوق تخصص آی سی یو با بیان اینکه اهدای پلاسمای خون هیچ خطری برای بهبود یافتگان کرونا ندارد، گفت: اهدای پلاسما مانند انتقال خون می ماند، کسانی که اهدای خون می کنند هم شاید این نگرانی را داشته باشند که خون بدنشان کاهش یابد، اما بدن طی چند روز خون از دست رفته را جایگزین می کند. پلاسما نیز به همین صورت است، پس از اهدای پلاسما، اگر فرد بیماری خاصی نداشته باشد طی چند روز سیستم ایمنی مجدد پلاسما را می سازد.
دکتر حامد عبداللهی در گفت وگو با ایسنا علوم پزشکی تهران، در مورد روش های درمانی بیماران مبتلا به کرونا در کشور، اظهار کرد: بیماران مبتلا به کرونا که در وضعیت شدیدی قرار دارند متأسفانه جان خود را از دست می دهند چرا که هنوز برای درمان این بیماری دارو یا راهکاری تأیید نشده است. اما بیماران کرونایی که نسبتاً وضعیت بهتری دارند با داروهایی مانند هیدروکسی کلروکین بهبود می یابند.
وی در مورد پلاسما درمانی بیماران مبتلا به کرونا، گفت: تا به امروز شاهد معجزه درمانی کرونا با پلاسما درمانی نبودیم.
وی در مورد نگرانی برخی از بهبود یافتگان کرونا نسبت به اهدای پلاسمای خون، بیان کرد: اهدای پلاسما مانند انتقال خون می مانند، کسانی که اهدای خون می کنند هم شاید این نگرانی را داشته باشند که خون بدنشان کاهش یابد، اما بدن طی چند روز خون از دست رفته را جایگزین می کند. پلاسما نیز به همین صورت است، پس از اهدای پلاسما، اگر فرد بیماری خاصی نداشته باشد طی چند روز سیستم ایمنی مجدد پلاسما را می سازد.
وی در مورد اینکه چه دارویی شدت کووید۱۹ در میان مبتلایان را افزایش دهد، گفت: برخی از داروها مانند کورتون که گاهی برای درمان کرونا استفاده می شود، ایمنی بدن را سرکوب می کنند و اگر بیماری در فاز التهاب بیماری کرونا باشد، استفاده از این نوع از داروها ایمنی بدن بیمار را ضعیف تر کرده و عفونت بیشتر شعله ور می شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید