نخستین داروی گیاهی ایرانی صرع با موفقیت تست بالینی شد
ایسنا علوم پزشکی تهران – نخستین داروی گیاهی ایرانی صرع با تلاش محققان کشور تست بالینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و دانشمندان ما پس از سال ها تحقیق موفق به کسب نتایج مثبت تستهای حیوانی و...
ایسنا علوم پزشکی تهران – نخستین داروی گیاهی ایرانی صرع با تلاش محققان کشور تست بالینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت و دانشمندان ما پس از سال ها تحقیق موفق به کسب نتایج مثبت تستهای حیوانی و بالینی این دارو با نام «فنوشا» برای درمان صرع شدند.
دستاورد جدید دارویی کشور در زمینه کنترل بیماری صرع و کاهش تشنج در بیماران مبتلا به آن، افتخاری بزرگ برای کشور محسوب شده و نشان دهنده توان بالای محققان ایرانی است.
صرع یک بیماری شایع در قلمرو بیماری های عصبی است و پیش بینی می شود که حدود یک درصد جمعیت به این عارضه مبتلا هستند. صرع با تشنجات مکرر در یک دوره زمانی خود را نشان می دهد. تشنج به یک حمله ناگهانی در فعالیت الکتریکی مغز اطلاق می شود که می تواند باعث کاهش هوشیاری، حرکات مکرر و انقباضات عضلانی و گاهی اختلالات حس شود.
با وجود آن که پزشکان و متخصصان زیادی در سراسر جهان برای درمان این بیماری تحقیقات و آزمایش های متعددی را به سرانجام رسانده اند اما هنوز درمان قطعی برای این بیماری مشخص نشده و داروهای موجود کاهش دهنده و کنترل کننده این بیماری هستند.
رضا مظلوم فارسی باف مخترع داروی گیاهی صرع اظهارداشت: این دارو مراحل تست حیوانی و بالینی خود را با تلاش چند ساله محققان با موفقیت سپری کرده که پس از اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو به تولید انبوه می رسد و وارد بازار می شود.
وی با یادآوری اینکه این دارو دارای پتنت (ثبت اختراع) بوده و هیچ مشابه داخلی و خارجی ندارد، گفت: غیرسمی بودن از مهم ترین مزیت این دارو است و پیش بینی می شود عوارض خاصی نداشته باشد. مصرف این دارو مدت زمان دوران نقاهت این بیماری را کاهش خواهد داد.
مخترع داروی گیاهی صرع تصریح کرد: مطالعه بالینی این دارو در دانشکده دارو سازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است که دارای کد اخلاق و ثبت در مرکز کارآزمایی بالینی ایران به شماره IRCT۲۰۱۲۰۷۰۳۰۱۰۱۷۸N۱۷ است.
فارسی باف ادامه داد: این کار به صورت تصادفی دو سویه کور طراحی شد و تست بالینی بر روی بیماران با صرع مقاوم به درمان انجام شده است.
وی همچنین گفت: نهایتا دادههای این مرحله جمع آوری شده و با تست های آماری مربوطه بررسی شد و نتایج تست بالینی کاهش چشمگیر تشنج در گروه دارو را در پی داشت و همچنین یک سوم بیماران در مدت تست بالینی درمان قطعی شدند.
طبق آمارهای سازمان جهانی یک تا دو درصد از جمعیت جوامع مبتلا به این بیماری هستند و به همین ترتیب پیش بینی می شود در دنیا حدود ۳۴۰ میلیون نفر بیمار صرع وجود داشته باشند که نیازمند درمان هستند و در حال حاضر با مشکلاتی زندگی خود را سپری می کنند
سرمایهگذاران و تولید کنندگان دارو جهت مشارکت و سرمایه گذاری در تولید دارو می توانند با پست الکترونیکی rezamf۱۹۷۸@gmail.com مکاتبه کنند.
من امیدوارم که شما با من تماس بگیرید ، آقای Reda. ما از صرع رنج می بریم. ما بسیار رنج می کشیم. ما مرگ را می بینیم. ما زنده هستیم. ما می خواهیم از معالجه و آخرین تحولات اطمینان حاصل شود.
خانم من صرع دارد و من هر هفته یا ی ماه ی بار وقتی تشنج میکنه کلی افسرده میشم چون هیچ کاری از دستم بر نمیاد کمکش کنم من عاشق همسرم هستم ، ولی این بیماری خیلی به زندگی ما آسیب زده ، همسرم اعتماد به نفسشو از دست داده و من هم همیشه سر کار به وضع سلامتی اون فکر میکنم و استرس زیادی دارم ، لطفا کمک کنید ما برای معالجه دست به دامن همه شدیم از متخصص مغز ، هموپاتی ، روانشناس ، عطار و دعا نویس به هما جا چنگ انداختیم لطفا لطفا اگه درمانی هست به ما بگید هفت ساله که دنبال درمان هستیم .
سلام و عرض ادب. من از اولین روزی که کشف این دارو رو توسط آقای فارسی باف مطالعه کردم پیگیر این دارو هستم. خواهشا خواهشا خواهشا اطلاع رسانی کنید تحقیقات تو چه مرحله ای هست ؟ الان که من این مطلب رو مینویسم خرداد ۱۴۰۰ هست. آیا این دارو وارد بازار شده یا نه؟
لطفا اگر کسی اطلاع داره لطف کنه و به این شماره به بنده اطلاع بده. ممنون میشم
۰۹۱۹۶۸۶۹۸۹۲