آزمایش آنتی بادی چیست و چه کاربردی در شرایط پاندمی کرونا ویروس دارد؟
ایسنا علوم پزشکی تهران –جهان در تعجب است چه زمانی دستورات قرنطینه خانگی و فاصله گذاری اجتماعی مربوط به پاندمی کرونا ویروس پایان می یابد ، اما همزمان برخی امیدوارند آزمایشات آنتی بادی به ارائه راه حل این بحران کمک کند. آزمایش های آنتی بادی – که به عنوان تست های سرولوژی نیز شناخته می […]
ایسنا علوم پزشکی تهران –جهان در تعجب است چه زمانی دستورات قرنطینه خانگی و فاصله گذاری اجتماعی مربوط به پاندمی کرونا ویروس پایان می یابد ، اما همزمان برخی امیدوارند آزمایشات آنتی بادی به ارائه راه حل این بحران کمک کند.
آزمایش های آنتی بادی – که به عنوان تست های سرولوژی نیز شناخته می شوند – به منظور تشخیص عفونت فعال کرونا ویروس استفاده نمی شوند، بلکه پروتئین های موجود در سیستم ایمنی بدن ، معروف به آنتی بادی ها را از طریق نمونه خون بررسی می کنند. حضور این آنتی بادی ها در بدن بدین معنی است که فرد در معرض ویروس قرار گرفته و آنتی بادی هایی علیه آن ایجاد کرده است . این به معنای آن است که فرد حداقل دارای مصونیت ایمنی است ، اگرچه کارشناسان هنوز مطمئن نیستند که ایمنی بدن چقدر ممکن است قوی باشد و یا حتی چه مدت دوام خواهد داشت.
در مقابل ، آزمایشات تشخیصی کرونا ، تاکنون بیشتر از یک روش آزمایشگاهی معروف به آزمایش واکنش زنجیره ای پلیمراز یا تست PCR استفاده کرده است. این آزمایشات می توانند عفونت های فعال را از طریق نمونه گیری – معمولاً از طریق مخاط بینی – تشخیص دهند که در آن ماده ژنتیکی ویروسی مورد آزمایش قرار می گیرد.
در اینجا پنج پرسش و پاسخ در مورد کووید ۱۹ و آزمایش آنتی بادی را بررسی می کنیم.
آیا تست آنتی بادی کروناویروس جدید موجود است؟
دکتر آنتونی فاوچی ، مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماریهای عفونی ایالات متحده در مصاحبه با سی ان ان گفت: در طول یک هفته آینده این تست با تعداد بسیار زیادی در دسترس خواهد بود اما این بدان معنا نیست که اکنون شرایط آماده است.
سازمان غذا و داروی آمریکا هیچ آزمایش آنتی بادی را برای کروناویروس تأیید نکرده است ، اما یک آزمایش که توسط شرکت سلکس انجام شده مجوز استفاده اضطراری را دریافت کرده است. چندین شرکت دیگر نیز طبق سیاست جدید سازمان غذا و دارو که در ماه گذشته اعمال شده ، نسخه های خاص خود را تولید کرده اند که تولید و توزیع آزمایش های آنتی بادی را برای شرکت ها آسان تر می کند.
براساس این سیاست جدید ، شرکت ها می توانند پس از اطلاع رسانی به سازمان غذا و داروی ایالات متحده مبنی بر اعتبار سنجی آزمایش ، تست ها را توزیع کنند ، اما آنها نمی توانند ادعا کنند که آژانس این آزمایشها را تأیید کرده است.
این سازمان هشدار داده که از این آزمایشات سرولوژی نباید به عنوان تنها مبنای تشخیص یا از بین بردن کرونا ویروس یا برای اطلاع از وضعیت عفونت استفاده شود و از تولیدکنندگان خواسته نگرانی های احتمالی را درباره آزمایش گزارش دهند.
آیا آزمایش آنتی بادی دقیق است؟
بدون تأیید FDA ، این آزمایشات معمولاً برای اثبات کارایی لازم به دقت راستی آزمایی نمی شوند و این نگرانی هایی را ایجاد کرده است.
اسکات بکر ، مدیرعامل انجمن آزمایشگاه های بهداشت عمومی ، بسیاری از این آزمایشات را ” کم ارزش” خوانده است. انجمن بکر نماینده ۱۲۵ آزمایشگاه بهداشت عمومی ایالتی در امریکا است. آن آزمایشگاه ها به همراه آزمایشگاه های خصوصی مسئول اجرای این تست ها هستند.
اما بکر گفت آزمایشگاه های خود از تست هایی که در بازار موجود است استفاده نمی کنند زیرا آنها نگران نتایج نادرست هستند . ممکن است افراد به اشتباه تصور کنند که از ابتلا به کرونا ویروس مصون هستند و می توانند به کار خود برگردند یا فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکنند.
بکر گفت: این تصور می تواند بسیار خطرناک باشد.
بکر اظهار داشت که نگرانی های خود را در مورد کیفیت تست آنتی بادی با دکتر برت ژیرار ، معاون وزیر بهداشت ، درمان و خدمات انسانی ایالات متحده و کمیساریای FDA ، دکتر استفن هان به اشتراک گذاشته است. او معتقد است در مواردی که FDA تاییدیه لازم را صادر نکند ، نتایج تست ها می تواند نادرست باشد یا احساس مصونیت کاذب ایجاد کند.
ژیرار گفت: بررسی صحت این تستها در اولویت قرار دارد ، اما اذعان کرد که همه تست های موجود از کیفیت بالایی برخوردار نیستند.
اطلاع ندارید که آیا به کرونا ویروس مبتلا شده اید؟
علاوه بر نشان دادن سطح ایمنی ، وجود آنتی بادی های کووید ۱۹در بدن می تواند به شناسایی افرادی که قبلا آلوده شده اند کمک کند. تحقیقات اولیه نشان می دهد تعداد زیادی از افراد ممکن است علائم خفیفی داشته باشند و یا به هیچ وجه نشانه ای از بیماری نداشته باشند . ممکن است این گروه بیشتر از آنچه قبلاً تصور می شد ، کروناویروس را گسترش دهند.
آنتونی فاوچی به تازگی در پاسخ به این سوال که چرا تست آنتی بادی مهم است، گفت: ممکن است افراد مبتلای زیادی در سطح جامعه حضور داشته باشند ، من گمان می کنم که تعداد افراد نسبتاً زیادی وجود دارد که آلوده شده اند ، بدون علامت بودند و آن را نمی دانستند.
دانستن اینکه دقیقا چه کسی آنتی بادی دارد همچنین می تواند به درمان بیماری کووید ۱۹ کمک کند. کارآزمایی های بالینی با استفاده از تزریق پلاسما ، فرآیندی که طی آن آنتی بادی های فردی که از کووید ۱۹ بهبود یافته را به شخصی که مریض است تزریق می شود ، صورت می گیرد.
دکتر سلین گوندر ، استاد پزشکی و بیماریهای عفونی دانشکده پزشکی نیویورک گفت که چه کسی ممکن است اهدا کننده باشد؟ اگر افراد آزمایش نشده باشند از چه کسی می توانید آنتی بادی را دریافت کنید؟ اگر درمورد تلاش برای اندازه گیری پلاسما به عنوان یک درمان واقعی صحبت می کنید ، نیاز است آزمایشات گسترده ای انجام شود.
ایمنی در برابر کرونا ویروس چه مدت دوام خواهد داشت؟
کسانی که آنتی بادی کرونا ویروس دارند ممکن است در برابر این بیماری مصونیت داشته باشند ، اما مشخص نیست که پاسخ ایمنی بدن چه مدت ممکن است موثر باشد یا برای چه مدت دوام آورد.
دکتر ماریا ون کرکوو ، مدیر فنی سازمان بهداشت جهانی برای پاسخ به کووید ۱۹ گفت: اگر به کرونا ویروس مرس نگاه کنیم ، افرادی را مشاهده خواهیم کرد که احتمالاً ۱۰ ماه تا شاید یک سال پاسخ آنتی بادی داشته باشند. حتی در آن مورد ، ما نمی دانستیم که آیا این حمایت تضمین شده است. بنابراین برای این ویروس خاص کووید ۱۹ ، پاسخ این است که ما هنوز به طور قطعی نمی دانیم ، اما مطالعات آن در حال انجام است.
دکتر ویلیام شافنر ، متخصص بیماریهای عفونی در ایمیلی به سی ان ان گفت: ایمنی به دست آمده توسط بیماری کووید ۱۹ می تواند به عنوان محافظتی موقت در نظر گرفته شود تا زمانی که به واکسن قطعی دست پیدا کنیم.
شافنر با اشاره به اینکه بدون داده های مشخص ، همه این مطالب گمانه زنی است ، گفت: حتی در این صورت ، باید واکسن به صورت سالانه تزریق شود.
دکتر بالا هوتا ، استاد بیماریهای عفونی و معاون پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو گفت: پاسخ ممکن است به ویژگی های ویروس بستگی داشته باشد ، که ما هنوز آن را نمی دانیم. برخی از عوامل این است که در پروفایل ژنتیکی گونه های آلوده کننده ویروس جدید کرونا چه تغییراتی را می توان دید . از آنجا که این ویروس بسیار جدید است ، ما هنوز داده های لازم را نداریم.
چگونه آزمایش آنتی بادی می تواند به پایان دادن به فاصله گذاری اجتماعی کمک کند؟
مشخص شدن میزان ایمنی بدن از طریق آزمایش آنتی بادی می تواند به افراد در بازگشت به محل کار احساس امنیت بیشتری بدهد.
اندرو کوومو ، فرماندار نیویورک ، که ایالت وی بیشترین تعداد مبتلایان کروناویروس را گزارش کرده ، در جستجوی آزمایش آنتی بادی برای شروع مجدد زندگی در شهری است که تمام فعالیت ها در آن با شیوع کرونا ویروس متوقف شده است.
کومو در توییتر نوشت: ما نمی توانیم زندگی را مجدداً مثل سابق بدون تست آنتی بادی از سر بگیریم.
دکتر اسکات گوتلیب مدیر سابق سازمان غذا و دارو ایالات متحده به تدوین برنامه عملی در مورد نحوه بازگشایی کشورها اشاره کرد و بیان کرد آزمایش آنتی بادی نقش اساسی در این زمینه دارد.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید