تجلیل سازمان جهانی بهداشت از عملکرد پرستاران در روز جهانی بهداشت (World Health Day)
ایسنای علوم پزشکی تهران – سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان ساخت: کاملاً واضح است که بدون وجود پرستاران، هیچ پاسخی برای مشکلات مرتبط با کوید ۱۹ وجود نداشت. به گزارش ایسنا از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی و به نقل از سازمان بهداشت جهانی؛ ۷ آوریل ۲۰۲۰ روز تجلیل و قدردانی از کار پرستاران و […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان ساخت: کاملاً واضح است که بدون وجود پرستاران، هیچ پاسخی برای مشکلات مرتبط با کوید ۱۹ وجود نداشت.
به گزارش ایسنا از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی و به نقل از سازمان بهداشت جهانی؛ ۷ آوریل ۲۰۲۰ روز تجلیل و قدردانی از کار پرستاران و ماماها و یادآوری نقش اساسی آنها در تامین سلامت جهان، توسط رهبران دنیاست.
امروز پرستاران و سایر کارکنان بهداشتی در خط اول مقابله با COVID-19 قرار دارند که به ارائه مراقبت و درمان های با کیفیت و توام با احترام، کمک به پیشبرد گفتگوهای اجتماعی به منظور رفع ترس و ابهامات مردم وجمع آوری داده برای مطالعات بالینی می پردازند.
کاملاً واضح است که بدون وجود پرستاران، هیچ پاسخی برای مشکلات مرتبط با کوید ۱۹ وجود نداشت.
در سال ۲۰۲۰ که سال بین المللی پرستار و ماما نامیده شده است، “روز جهانی بهداشت” وضعیت فعلی پرستاران در سراسر جهان را بیشتر برجسته خواهد کرد.
به همین مناسبت سازمان جهانی بهداشت و سازمان های مرتبط با آن برای تقویت نیروی کار پرستاری و مامایی، مجموعه توصیه هایی ارائه خواهند کرد.
اجرای این توصیه ها در صورت تمایل به تحقق اهداف ملی و جهانی مرتبط با پوشش جهانی بهداشت سلامت مادران و کودکان، بیماریهای عفونی و غیر واگیر مشتمل بر سلامت روان، آمادگی در برابر شرایط بحرانی و پاسخ دهی، ایمنی بیمار و ارائه خدمات منسجم و یکپارچه مردم محور ضروری است.
سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی بهداشت، خواستار حمایت همگانی از خدمات پرستاران هست تا اطمینان حاصل شود نیروهای کار پرستاری و مامایی به اندازه کافی قوی هستند که تامین خدمات درمانی مورد نیاز همه افراد، در همه جا را تضمین کنند.
ارایه گزارش اجمالی از وضعیت پرستاران جهان در سال ۲۰۲۰
در روز جهانی بهداشت، اولین گزارش سال ۲۰۲۰ از وضعیت پرستاران جهان ارائه شد. در این گزارش، تصویری جهانی از نیروی کار پرستاری ارائه شده است و از برنامه های مبتنی بر شواهد برای بهینه سازی مشارکت این نیروی کار در راستای بهبود سلامت و رفاه مردم حمایت شده است. این گزارش دستورالعملی برای جمع آوری داده ها، گفتگوهای سیاستی، انجام تحقیقات و حمایتهای قانونی(advocacy) و سرمایه گذاری نیروی کار بهداشتی برای نسل های آینده، ارئه می کند. گزارش مشابهی از نیروی کار مامایی در سال ۲۰۲۱ نیز بزودی ارائه خواهد شد.
گزارش کامل به زبان انگلیسی و خلاصه اجرایی آن به شش زبان رسمی دنیا امروز ۷ آوریل در این آدرس در دسترس است : https://www.who.int/publications
در می ۲۰۲۰ نسخه ترجمه شده گزارش به زبانهای مختلف در دسترس قرار خواهد گرفت.
اهم مطالب گزارش
گزارش وضعیت پرستاری سال ۲۰۲۰ جهان، جدیدترین و به روزترین شواهد و گزینه های سیاستگذاری مربوط به نیروی کار پرستاری جهانی را ارائه می دهد. علاوه بر این، گزارش حاضر یک دلیل متقن برای سرمایه گذاری قابل توجه – در عین حال امکان پذیر – در آموزش، مشاغل و رهبری در پرستاری ارائه می دهد.
فصل های اول این گزارش شامل موارد زیر است: نقش و سهم پرستاران در رابطه با اهداف “سه میلیاردی” WHO ، بازار نیروی کار سلامت و اهرم های سیاست نیروی کار برای پرداختن به چالش های پرستاران برای کار کردن با تمام پتانسیل خود، یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل داده های نیروی کار ملی بهداشت (NHWA) 191 کشور عضو و پیشرفت های حاصله در رابطه با کمبود پیش بینی شده پرستاران تا سال ۲۰۳۰؛ گزینه های سیاست گذاری آینده نگر برای برنامه تقویت نیروی کار پرستاری برای تحقق اهداف توسعه پایدار، ارتقاء سلامت همگانی و تقویت نیروی کار مراقبت های بهداشتی اولیه در سفر به سوی تحقق پوشش سلامت جهانی.
این گزارش با درخواست اکید از کشورهای عضو و سایر ذینفعان برای پایبندی به این دستور کار به پایان می رسد. سرمایه گذاری های درخواست شده منجر به پیشبرد پوشش جهانی سلامت و اهداف توسعه پایدار از جمله ارتقای سلامت، و علاوه بر آن آموزش، کار شایسته و رشد اقتصادی خواهد شد.
بخش آنلاین موجود در پورتال آنلاین NHWA شامل پروفایل های کشورهای مختلف است که آمارهای کلیدی مربوط به نیروی کار پرستاری هر کشور را ارائه می دهد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید