ماده ای که برای درمان بیماری های قلبی، سرطان و آلزایمر موثر است
ایسنا علوم پزشکی تهران – اگر غذاهای تند دوست دارید، احتمالاً از وِیژگی مشهور ضد التهابی در زردچوبه آگاه هستید. اکنون دانشمندان ادعا می کنند روشی مؤثرتر برای ارائه بیولوژیکی ماده اصلی زردچوبه ، کورکومین ، یافته اند. به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از اطلس نیوز، از جمله مواردی که بیان می […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – اگر غذاهای تند دوست دارید، احتمالاً از وِیژگی مشهور ضد التهابی در زردچوبه آگاه هستید. اکنون دانشمندان ادعا می کنند روشی مؤثرتر برای ارائه بیولوژیکی ماده اصلی زردچوبه ، کورکومین ، یافته اند.
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از اطلس نیوز، از جمله مواردی که بیان می شود این است که کورکومین در درمان بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان و آلزایمر موثر است.
با این حال ، هنگامی که زردچوبه به شکل پودری معمول خود مصرف می شود، فقط مقدار محدودی از کورکومین موجود در آن توسط بدن جذب می شود. بنابراین، محققان دانشگاه استرالیا جنوبی با همکاری پژوهشگران دانشگاه A&M تگزاس و دانشگاه مک مستر کانادا، اقدام به ایجاد یک جایگزین کردند.
این تیم درنهایت فرآیند جدیدی را برای تولید نانوذرات با وزن کمی از کورکومین توسعه داد. طبق بررسی ها، این آزمایشات نشان می دهد که طی این فرآیند، میزان فراهمی زیستی خوراکی کورکومین به میزان ۱۱۷ درصد افزایش می یابد و ترکیب را مستقیماً وارد سلولهای انسانی می کند.
آزمایشات بعدی بر روی حیوانات نشان داد که مصرف نانوذرات در جلوگیری و حتی معکوس شدن روند ابتلا به زوال عقل مؤثر است. این مطالعه نشان می دهند که کورکومین با سرکوب استرس و التهاب اکسیداتیو و کمک به از بین بردن پلاک های آمیلوئید مرتبط با آلزایمر در مغز، این کار را انجام می دهد.
اکنون در آخرین مرحله از این پژوهش، نانوذرات کورکومین علاوه بر این به عنوان ابزاری برای جلوگیری از شیوع تبخال دستگاه تناسلی مورد آزمایش قرار می گیرند.
نتایج این تحقیق در مقاله ای توضیح داده شده که اخیراً در ژورنال بین المللی علوم مولکولی منتشر شده است.
مترجم: مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید