چگونه برای مقابله با کروناویروس آماده شویم
ایسنا علوم پزشکی تهران – مقامات وزارت بهداشت ایالات متحده به تازگی هشدار دادند که احتمال دارد شیوع کرونا ویروس در آمریکا گسترش یابد. آنها از مردم درخواست کردند که خود و خانواده های شان را آماده کنند. اما در این مواقع چه کاری می توانید انجام دهید؟ به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به […]
ایسنا علوم پزشکی تهران – مقامات وزارت بهداشت ایالات متحده به تازگی هشدار دادند که احتمال دارد شیوع کرونا ویروس در آمریکا گسترش یابد. آنها از مردم درخواست کردند که خود و خانواده های شان را آماده کنند. اما در این مواقع چه کاری می توانید انجام دهید؟
به گزارش ایسنا علوم پزشکی تهران به نقل از نیویورک تایمز، کارشناسان بیماری های عفونی تأکید می کنند که مردم نباید وحشت کنند، آنها توصیه های عملی در این زمینه ارائه دادند.
دکتر مارگریت نیل، متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه براون گفت: نکته کلیدی این است که آرام باشید و ادامه دهید. کارشناسان همچنین گفتند که از عقل سلیم استفاده کنید.
دکتر استنلی پرلمن، متخصص بیماریهای عفونی و کروناویروس در دانشگاه آیووا گفت: اگر فردی را در اتوبوس مشاهده کردید که سرفه می کند، از او فاصله بگیرید. اگر بیمار هستید، به محل کار خود نروید و در خانه بمانید.
دکتر تریش پرل، متخصص بیماری های عفونی در مرکز پزشکی ساوث وست امریکا تاکید کرد که دستها را مرتباً بشویید. او گفت: این کار فوق العاده راحتی نیست، اما مفید است. این قضیه در مورد بیماری سارس و کرونا ویروس نیز صحت دارد، اما شستشوی دستها خطر انتقال بیماری را ۳۰ تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.
البته شما باید در هنگام سرفه با آرنج خود جلوی دهان و بینی تان را بپوشانید و بعد از دمیدن بینی، دستمال ها را در یک سطل زباله بیندازید. همچنین باید سطوح خانه خود را تمیز نگه دارید. دکتر پرل افزود: الکل ضد عفونی کننده خوبی برای کرونا ویروس است. ذکر این نکته نیز ضروری است که در این شرایط غذای مناسب و داروهای لازم را تهیه کنید.
دکتر نیل افزود: تا آخرین لحظه صبر نکنید تا جعبه داروهای خود را دوباره پر کنید. شما باید داروهای ضرروی را برای حداقل ۳۰ روز تأمین کنید.
وی گفت مواد اولیه لازم در منزل مانند مواد شوینده لباسشویی و در صورتی که بچه کوچک دارید، پوشک را تهیه کنید، شاید به اندازه کافی برای یک ماه نیاز شود.
وی همچنین پیشنهاد کرد که وب سایتهای مربوط به بخش بهداشت و درمان شهر خود را پیدا کنید تا از این طریق منبع خبر موثقی داشته باشید.
متخصصان بیماری های عفونی به شدت واکسن های آنفولانزا را توصیه می کنند و برای افراد مسن واکسن ذات الریه به شدت توصیه می شود، اگرچه به گفته آنها، نه آنفلوانزا و نه ذات الریه باکتریایی خطر ابتلا به کروناویروس یا بیمار شدن جدی را تحت تأثیر قرار نمی دهند. دکتر پرل گفت: اما این احتمال وجود دارد که کروناویروس با آسیب رساندن به سلولهای ریه، عوارض ذات الریه را تشدید کند. جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا همچنین به معنای آن است که در صورت شیوع کروناویروس منابع بیمارستان و زمان کارمندان مراقبت های بهداشتی را برای مقابله با این بیماری هدر نخواهید داد.
ممکن است والدین بخواهند با مدرسه فرزندشان تماس بگیرند و متوجه شوند که در صورت لزوم برنامه لغو مدارس و یا تعطیلی زود هنگام چگونه اجرا می شود.
مترجم : مجید پوست چیان
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید