علائم کرونا ویروس/ شدت سرماخوردگی که کرونا ویروس عامل آن باشد، بیشتر است
ایسنای علوم پزشکی تهران – عضو کمیته کشوری بیماریهای عفونی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه معمولاً شدت سرماخوردگی که کروناویروس عامل آن باشد، بیشتر است، تصریح کرد: کرونا ویروسها که پس از راینو ویروسها بزرگترین عامل ابتلا به سرماخوردگی هستند، بیشتر در زمستان و بهار باعث سرماخوردگی میشوند و افراد در این فصول باید […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – عضو کمیته کشوری بیماریهای عفونی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه معمولاً شدت سرماخوردگی که کروناویروس عامل آن باشد، بیشتر است، تصریح کرد: کرونا ویروسها که پس از راینو ویروسها بزرگترین عامل ابتلا به سرماخوردگی هستند، بیشتر در زمستان و بهار باعث سرماخوردگی میشوند و افراد در این فصول باید بسیار مراقب باشند.
دکتر مینو محرز در گفت وگو با خبرنگار ایسنای علوم پزشکی تهران، به علایم و راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا اشاره و اظهار کرد: کروناویروسها خانواده بزرگی از ویروسها هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود.
وی گفت: بیماری کرونا که اکنون در چین اپیدمی شده و به برخی از کشورهای دیگر نیز انتقال یافته، از یک سرماخوردگی آغاز می شود و به مرور زمان تشدید می یابد و به یک بیماری سخت تبدیل می شود. متأسفانه تاکنون واکسن و درمان خاصی برای درمان این بیماری ساخته نشده لذا این بیماری یکباره شیوع پیدا می کند و از راه هوا منتقل می شود.
عضو کمیته کشوری بیماریهای عفونی وزارت بهداشت به علایم کرونا ویروس اشاره و خاطرنشان کرد: این بیماری با علایم شدید تنفسی، تب و گاهی علایم خونریزی همراه است و افرادی که همزمان دارای بیماری دیگری باشند و کودکان مبتلا به بیماریهای قلبی، بیشتر در معرض خطر ابتلا به کروناویروسها هستند.
دکتر محرز با اشاره به اینکه معمولاً شدت سرماخوردگی که کروناویروس عامل آن باشد، بیشتر است، تصریح کرد: کرونا ویروسها که پس از راینو ویروسها بزرگترین عامل ابتلا به سرماخوردگی هستند، بیشتر در زمستان و بهار باعث سرماخوردگی میشوند و افراد در این فصول باید بسیار مراقب باشند که به این بیماری ها مبتلا نشوند.
عضو کمیته کشوری بیماریهای عفونی وزارت بهداشت اظهار کرد: با توجه به سابقه بیماری های این چنینی در منطقه خاورمیانه لازم است که همه مردم راه های پیشگیری از این بیمار را بدانند، معتقدم شستن مکرر دست ها در طول روز احتمال ابتلا افراد به این بیماری ها را بسیار کاهش می دهد.
وی تأکید کرد: اگر می خواهیم خود و فرزندانمان زندگی سالمی داشته باشیم و از ابتلا به بیماری های خطرناک و مرگ آوری چون کرونا در امان باشیم، باید هم یاد بگیریم و هم به فرزندانمان یاد دهیم که به طور مرتب قبل از غذا و همچنین در طول روز بارها دست های خود را بشویند.
این متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه کرونا ویروس در مواردی منجر به مرگ می شود، گفت: با توجه به اینکه این بیماری یکباره شیوع پیدا می کند، افراد در صورت سفر به سایر کشورها باید بسیار مراقب باشند و پیشگیری لازم در این زمینه در مدنظر قرار دهند.
دکتر محرز به مسئولان مربوطه وزارت بهداشت برای کنترل شرایط و جلوگیری از بروز بیماری کرونا در کشور، توصیه کرد: همانطور که به راحتی و در عرض چند ساعت از قاره ای به قاره دیگر می روید، به همان راحتی هم ویروس ها از کشوری به کشور دیگر انتقال می یابند بنابراین لازم است که مسئولان مربوطه کشور توجه ویژه و لازم را داشته باشند و برای جلوگیری از ورود این ویروس به کشور تمهیداتی انجام دهند، از جمله اینکه در ورودی فرودگاه ها مناطق قرنطینه ایجاد کنند تا کسانی که از دیگر کشورهای آلوده وارد ایران می شوند تحت نظارت و کنترل قرار گیرند و اگر تب دارند، ایزوله شوند تا علت اصلی بیماری یا تب افراد مشخص شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید