بیماری مزمن کلیوی عامل مرگ بیش از یک میلیون نفر در جهان
ایسنای علوم پزشکی تهران – محققان عنوان کردند بیماری مزمن کلیوی در سال ۲۰۱۷ عامل مرگ ۱.۲۳ میلیون نفر در جهان بوده است و نرخ افراد نیازمند به دیالیز از سال ۱۹۹۰ بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است. طبق یافتههای مطالعه محققان دانشگاه واشنگتن، در سال ۲۰۱۷ تعداد افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – محققان عنوان کردند بیماری مزمن کلیوی در سال ۲۰۱۷ عامل مرگ ۱.۲۳ میلیون نفر در جهان بوده است و نرخ افراد نیازمند به دیالیز از سال ۱۹۹۰ بیش از ۴۰ درصد افزایش یافته است.
طبق یافتههای مطالعه محققان دانشگاه واشنگتن، در سال ۲۰۱۷ تعداد افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی حدود ۶۹۷.۵ میلیون بوده است و حدود یک سوم این افراد در دو کشور چین (حدود ۱۳۲ میلیون نفر) و هند (حدود ۱۱۵ میلیون نفر) ساکن بوده اند.
«تئو ووس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «بیماری مزمن کلیوی، قاتل جهانی پنهان است چراکه در بسیاری از کشورها، میزان تقاضا برای دیالیز بیش از حد توان سیستم سلامت آن است. موارد ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی فراتر از حد توانایی سیستمهای بهداشت در تنظیم آن است.»
به گفته محققان، علاوه بر مرگهای ناشی از نارسایی عضو در بیماری مزمن کلیوی، اختلال در عملکرد کلیه فرد را در معرض ریسک بالا ابتلاء به بیماری قلبی عروقی قرار میدهد.
بعلاوه در سال ۲۰۱۷، حدود ۱.۳۶ میلیون مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی مرتبط با اختلال در عملکرد کلیهها اتفاق افتاده است.
بیماری مزمن کلیوی در سال ۲۰۱۷، دوازدهمین علت اصلی مرگ در جهان بوده درحالیکه در سال ۱۹۹۰ این بیماری ۱۷ اُمین عامل اصلی مرگ اعلام شده بوده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید