ویروس کرونا تا مدت ها روی سطوح می ماند/ لزوم ضد عفونی کردن سطوح به طور مرتب
ایسنای علوم پزشکی تهران – مختصص بیماری های عفونی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) به اقدامات پیشگیرانه از ابتلا به کرونا ویروس اشاره کرد و گفت: شست و شوی دست ها، استفاده از ماسک، مراقبت از پاشیدن ترشحات تنفسی هنگام عطسه و سرفه و حتی صحبت کردن و همچنین ضد عفونی […]
ایسنای علوم پزشکی تهران – مختصص بیماری های عفونی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) به اقدامات پیشگیرانه از ابتلا به کرونا ویروس اشاره کرد و گفت: شست و شوی دست ها، استفاده از ماسک، مراقبت از پاشیدن ترشحات تنفسی هنگام عطسه و سرفه و حتی صحبت کردن و همچنین ضد عفونی کردن سطوح از جمله اقدامات پیشگیرانه ضروری است. چون ممکن است میکروب مدتی روی سطوح بمانند لذا سطوح باید به طور مرتب ضد عفونی شوند. شست و شو با آب و صابون یا ماده های ضد عفونی کننده که در بیمارستان ها داریم، موثر هستند.
دکتر حسینی در گفت وگو با ایسنای علوم پزشکی تهران، درباره ماهیت کرونا ویروس اظهار کرد: کرونا از خانواده ویروس هایی است که از نظر ژنومی RNA ویروس هستند. در حقیقت کرونا ویروس جزو ویروس های عفونت های تنفسی هستند. از نظر همه گیری و مخزن بیماری نیز، بیشتر مخازن حیوانی مانند خفاش، شتر، مار و گربه سانان دارند.
وی در مورد راه های پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس گفت: اصل درمان احتیاط های تماسی و استراحت و ایزوله کردن بیماران و درمان های علامتی، کنترل تب و سر درد و کنترل اسهال تهوع و استفراغ است تا بیمار در گذر زمان به سمت بهبود پیش رود.
این مختصص بیماری های عفونی تصریح کرد: بهترین، ساده ترین و در دسترس ترین راه پیشیگری است، بهترین اقدام پیشگیری این است که افرادی که مشکوک به ابتلا هستند به پزشکان متخصص عفونی و بیمارستان ها جهت ارزیابی و تشخیص و درمان مراجعه کنند در عین حال احتیاطات تماسی عام و ترشحات تنفسی رعایت شود، شست و شوی مداوم دست و صورت و استفاده از ماسک و مراقبت از پاشیدن ترشحات تنفسی هنگام عطسه و سرفه و حتی صحبت کردن نیز مهم است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ادامه داد: بهترین ماسک، ماسک های جراحی و بهتر از آن ماسک های N95 و N100 است، بهتر است که ماسک ها فیلتر داشته باشند و مخصوص یک نفر باشد. باید توجه داشت که پس از چند ساعت استفاده از ماسک، خاصیت سلولزی آنها از بین می رود و دیگر اثر پیشگیری کننده ندارند. هم بیماران و هم افرادی که با آنها در تماس هستند باید از ماسک استفاده کنند.
دکتر حسینی در پایان گفت: علاوه بر اقدامات پیشگیرانه ذکر شده، ضد عفونی کردن سطوح از جمله اقدامات ضروری است چون ممکن است میکروب مدتی روی سطوح بمانند لذا سطوح باید به طور مرتب ضد عفونی شوند. شست و شو با آب و صابون یا ماده های ضد عفونی کننده که در بیمارستان ها داریم، موثر هستند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید